Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Втора сезона во Тотенхем, пак освоив премиер лига ептен у последно коло, со 1 бод разлика од првиот до четвртиот.ЛШ изгубив од Барса во 1/4 финале (на гости 0-2 ги тепав, дома 0-3 изгубив -.-) ФА куп од Арсенал во финале ми израмнија во 88мин и во продолженија ме победија.Дај кажете некој добар лев бек, неможам да најдам некој асален,класичен лев бек не со Басонг кој поише централен, играм цела сезона.Сисоко од Лион 25 мил бараат, нема шанса :D Ќе мора да се мења и тактика, ептен тешко поминав.
Пробај со Atila Turan,Criscito(ако имаш пари за давање),а за тактика јас си играм 4-5-1 ко барса со 1 дмф 2 централни,крила inside forward,и напаѓач poacher

Играм со клуб во 2ра Англиска лига.
Ги губам сите пријателски меѓу која и таа со резервите.
Пробувам да го позајмам Меси.
Rejected.
Uninstall.

Хаха како сакаш Меси да го земеш со второлигаш ? за него да го земеш треба да имаш 100 млиона и репутација некаде од Челси, Манчестер Јунајтед и така натаму

Втора сезона во Тотенхем, пак освоив премиер лига ептен у последно коло, со 1 бод разлика од првиот до четвртиот.ЛШ изгубив од Барса во 1/4 финале (на гости 0-2 ги тепав, дома 0-3 изгубив -.-) ФА куп од Арсенал во финале ми израмнија во 88мин и во продолженија ме победија.Дај кажете некој добар лев бек, неможам да најдам некој асален,класичен лев бек не со Басонг кој поише централен, играм цела сезона.Сисоко од Лион 25 мил бараат, нема шанса :D Ќе мора да се мења и тактика, ептен тешко поминав.

За лев бек од мое искуство можам да ти го препорачам Ivan Fatic.

Го постигнав мојот најголем успех до сега. Од 38 одиграни натпревари во лигата 36 победи, 2 нерешени и 0 порази.
Играм со Реал М. сезона 2016/2017

Мене почна нешто да ме заебава Пцто со играва,ми се гаси пред да почне утакмицата,уствари се рестартира...па се навратив на ФМ 2008,и постигнав според мене голем успех...со Атлетико Мадрид.
Ја освоив лигата пред Барселона и Реал,и го освоив тогаш Купот на Уефа(финале против челзи 6-1,слика подоле)
http://imageshack.us/photo/my-images/109/unledmyh.png/ - Дабл

http://imageshack.us/photo/my-images/155/celzi.png/ - 6-1 Агеинист Челзи :p

http://imageshack.us/photo/my-images/233/74863928.png/ - Просек/Години на тимот 24.

Фала многу,чао.:D

Една од најголемите утки на сите менаџер игри е што не можеш да бидеш ништо друго освен менаџер, барем асистент, или нешто од раководството (да можеш да избереш).

Една од најголемите утки на сите менаџер игри е што не можеш да бидеш ништо друго освен менаџер, барем асистент, или нешто од раководството (да можеш да избереш).
Тогаш нема да биде Football Manager, туку ќе биде Football Assistant или Football Chairman.

Глупо е на 11кава што не можеш да почнеш вработен и како менаџер и како селектор. Во 12ката сакам тоа да е нова опција :)

Него кога треба да објават од SI првични информации за ФМ2012, има некој информации?

Ај ако сте ЗА да почнеме неколку души да играме онлајн..малце споро иде али да се пробаме, а? :)

Дечки на еден форум сакаме да направиме клан македонски па ако сака некој да се приклучи нека ми пише на мене да му дадам подетани информации ;)

Дечки на еден форум сакаме да направиме клан македонски па ако сака некој да се приклучи нека ми пише на мене да му дадам подетани информации ;)
Ајде јас сакам пиши ми во инбокс :)

Клан на Football Manager? Уште ова го немав видено :D

Иначе јас моментално играм со Саутемптон, пробувам да ги вратам во Премиер Лигата...

П.С. За тие кои што не знаат со кој да почнат, им ги препорачувам Палермо, имаат супер играчи на секоја позиција и добри замени ;)

Back
На врв Bottom