Football Manager 2011

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас су почнав со вардар т.е. веќе 2014 година сум,2 пати влегов во ЛШ групи ама не ги поминав и еднаш во ЛЕ и на гол разлика испаднав.Дома 10 кола пред крај ми ја дадоа титулата.
Од играчиве си ги земав Ѓуровски,Неџипи,Славчо и си газам :)

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ај ако не му е мака на некој нека ми дае линк за македонска лига на 11.3 пачот.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Во 12ката мислам дека треба да се додаде опција да се играат проштални натпревари за играчи што се во Legends или Icons на тимот.И на пример во тој натпревар да играат сите играчи што му се во Favourites на играчот (што сеуште играат ofc).Досега правев на некој ден пред пензионирањето, организирав некој tournament со име на пр. Ryan Giggs Testimonial Match и само 1 тим да учествува, и мислам би било пореално да додадат и некоја таква опција за следниов ФМ.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Во 12ката мислам дека треба да се додаде опција да се играат проштални натпревари за играчи што се во Legends или Icons на тимот.И на пример во тој натпревар да играат сите играчи што му се во Favourites на играчот (што сеуште играат ofc).Досега правев на некој ден пред пензионирањето, организирав некој tournament со име на пр. Ryan Giggs Testimonial Match и само 1 тим да учествува, и мислам би било пореално да додадат и некоја таква опција за следниов ФМ.
Кога веќе збориме за 12ката мислам дека би требало да се додадат и повеќе опции за team talk,мислам дека треба да се додаде и опција со која играчите би се жалеле или би го фалеле тимот.На пр.не се задоволни од тој и тој тренер итн.И уште една идеја добро би било да ги трошиш парите што ги заработуваш ама тоа можеби би било и премногу за очекување :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Добро се за 12ка јас би додал да можеш клубот да го купиш :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Баш јако ќе биде што да моеш да бидеш ко Морати ил Абрамович и тако даље

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Да бидеш ко берлускони и да трошиш по 20тина милиони на играчки на “другарките“

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
2012? подобар тим ток нормално тоа треба прво да го сменат. 2 реални цени на голманите! испод 20 мил неможа голман да купам :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Богами тоа со голамните е претеризам Де Геа 20 милиона у прва сезона што е превише превише е

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Втора сезона во Тотенхем, пак освоив премиер лига ептен у последно коло, со 1 бод разлика од првиот до четвртиот.ЛШ изгубив од Барса во 1/4 финале (на гости 0-2 ги тепав, дома 0-3 изгубив -.-) ФА куп од Арсенал во финале ми израмнија во 88мин и во продолженија ме победија.Дај кажете некој добар лев бек, неможам да најдам некој асален,класичен лев бек не со Басонг кој поише централен, играм цела сезона.Сисоко од Лион 25 мил бараат, нема шанса :D Ќе мора да се мења и тактика, ептен тешко поминав.

Kajgana Shop

На врв Bottom