2013/14 освоена е ЛШ со депортиво
Немам некој којзнае каков тим, Vermeer од Ајакс го земав на голот, Ze Castro си играше тука, Bikey од Ридинг, Jose Angel од Хихон, Richards од Сити (Мика, го земав како слободен играч
), Gago од Реал(мада како слободен го земав), Juan Rodriguez си беше тука, Guardado исто, Xabi Prieto од Сосиедад, Adrian си беше тука и Montero мислам дека од Андерлехт го купив.
Уште ги имам и:
Felipe (од Depor B голман)
Aythami
Juan Dominguez
Antonio Tomas
Uretavitscaya
овие си беа тука
Maduro (го земав како слободен играч)
Sinama Pongolle (од Спортинг Лисабон)
Gonzalo Rodriguez (од Виљареал)
Bueno (ваљадолид)
Lafita (Сарагоса)
и имам уште тројца млади што подоцна се појавија во играта
Во Примера Барса доминираше во првата сезона, во следниве три Реал по 100 и кусур поени освојува.
Мои пласмани се 7-мо првата сезона за бод не влегов во ЛЕ), 5-то втората (бод од ЛЕ), 4-то третата, 2-ро последнава сезона со 20-тина бода помалку од Реал
.
Изгубив и еден куп во финалето од реал, али затоа ги исплескав во суперкупот
Во ЛЕ претходната сезона стигнав до четврт финале каде што Сити ме растртеа...
Многу малку пари има депор за плати, па неможев ниту еден асален играч да купам...
Сега се наполнив пари, па ваљда ќе испазарам нешто подобро.
Има доста интересни ситуации во играта, на пример, првата сезона испадна валенсија, после кога се вратија за влакно се спасија, Сарагоса исто испадна па кога се врати освои мизерни 7 бода со 120-тина примени гола
Еспањол гази, исто и А.Мадрид, а Севиља и Виљареал катастрофа...
Првата сезона Хихон беше четврт, а третата кога јас бев четврт, им бегав само еден бод на Ваљадолид