Football Manager 2011

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Почнав да ја играм играва и никако да се снајдем
некој совет како да негубим од тим од 3та лига африка и посед на топка 70-30% за нив :confused: ?
п.с играм со Барселона

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ке наместиш тактика подобра и ќе имаш поголем посед јас Атлетико Мадрид со Партизан го победив во сезона 2011/12

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Nikac ako igrate online,kazi ke igram i ja...iame iskustvo ja i ti ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.747
2013/14 освоена е ЛШ со депортиво :D
Немам некој којзнае каков тим, Vermeer од Ајакс го земав на голот, Ze Castro си играше тука, Bikey од Ридинг, Jose Angel од Хихон, Richards од Сити (Мика, го земав како слободен играч :D), Gago од Реал(мада како слободен го земав), Juan Rodriguez си беше тука, Guardado исто, Xabi Prieto од Сосиедад, Adrian си беше тука и Montero мислам дека од Андерлехт го купив.
Уште ги имам и:
Felipe (од Depor B голман)
Aythami
Juan Dominguez
Antonio Tomas
Uretavitscaya
овие си беа тука
Maduro (го земав како слободен играч)
Sinama Pongolle (од Спортинг Лисабон)
Gonzalo Rodriguez (од Виљареал)
Bueno (ваљадолид)
Lafita (Сарагоса)

и имам уште тројца млади што подоцна се појавија во играта :)

Во Примера Барса доминираше во првата сезона, во следниве три Реал по 100 и кусур поени освојува.
Мои пласмани се 7-мо првата сезона за бод не влегов во ЛЕ), 5-то втората (бод од ЛЕ), 4-то третата, 2-ро последнава сезона со 20-тина бода помалку од Реал :D.
Изгубив и еден куп во финалето од реал, али затоа ги исплескав во суперкупот :D
Во ЛЕ претходната сезона стигнав до четврт финале каде што Сити ме растртеа...
Многу малку пари има депор за плати, па неможев ниту еден асален играч да купам...
Сега се наполнив пари, па ваљда ќе испазарам нешто подобро.
Има доста интересни ситуации во играта, на пример, првата сезона испадна валенсија, после кога се вратија за влакно се спасија, Сарагоса исто испадна па кога се врати освои мизерни 7 бода со 120-тина примени гола :D
Еспањол гази, исто и А.Мадрид, а Севиља и Виљареал катастрофа...
Првата сезона Хихон беше четврт, а третата кога јас бев четврт, им бегав само еден бод на Ваљадолид :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Ај дечки ако може некој совет:надежни играчи,тактиката (дали постојат уште тие стрелките за офф/деф како на 2009) и како да зеам некој појак играч што и да понудам ме одбиваат.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А од каде сакаш да купуваш играчи што не ти доаѓаат ?

M

marko 1996

Гостин
Сум напраил тимче солидно , трошам доста пари на транфери , ама има резултати секогаш имам посед 55%+ , добри резултати вадам , прва сезона у ПЛ 7мо место со Лидс цел тим го сменив све ново вака ми е составот
Голман
Давид Оспина
Одбрана
ДЛ-Gabriel Silva
ДЦ-Phil Jones
ДЦ-Dede
ДР-Watson
Среден ред
ДМ-Armin Bacinovic
ДМ-Adam Vass
АМ-Lucas
АМР-Bruno Cesar
АМЛ-Dominique Malonga
Напад
Yaya Sanogo/Takayuki Morimoto / И еден реген
Ги ротирам напаѓачите зависи што играм Poacher/ Advanced Forward. Играм 4-2-3-1 Deep , претходната сезона со манчестер утакмици по 5-0 ми завршуваа , манчетер сити 6-1 , сега сити ги тепам 3-0 , утд 2-2 изиграв. Лига европа играм зашто тепав купот у англија и така ме мрзи да пишувам тактиката како ми е тоа директ , шорт едно друго коа ке имам повеќе време ке пишам. Поздрав :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Земајте го овој Phil Jones што потпиша за Јунајтед, столб е, ама земајте го што побрзо од кога ќе почнете да играте затоа што после станува звучно име, почнува да игра прв состав и за Англија и за тимот што ќе го купи од Блекбурн.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Незнам дали се случило кај некој од вас новиот стадион да се вика по негово име.Кај мене Јуве ке прави нов стадион и името на стадионот ке биде моето име ! Ке има капацитет од 61.106 седишта и ке можам да почнам да играм на него од 2016 а сега сум на почетокот на 2014-2015 сезона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Незнам дали се случило кај некој од вас новиот стадион да се вика по негово име.Кај мене Јуве ке прави нов стадион и името на стадионот ке биде моето име ! Ке има капацитет од 61.106 седишта и ке можам да почнам да играм на него од 2016 а сега сум на почетокот на 2014-2015 сезона.
Се дешава бе, ама тоа ако водиш тим ете ко Јуве што требаше да гради стадион или со тимови кои имаат мали стадиони. Ако играш со на пример Реал, Барса, Манчестер, Милан итн итн што имаат трејдмарк стадиони само ќе се надоградуваат :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Се дешава бе, ама тоа ако водиш тим ете ко Јуве што требаше да гради стадион или со тимови кои имаат мали стадиони. Ако играш со на пример Реал, Барса, Манчестер, Милан итн итн што имаат трејдмарк стадиони само ќе се надоградуваат :)
Јас со милан си купив стадион до крајот на идната сезона треба да биде мој :)

Kajgana Shop

На врв Bottom