Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
^Со готова тактика од фм бејз играш ? Ако е така, не е интересно, главната работа во играва е ти да си креираш сопствена тактика, да ја пронајдеш вистинската тактика за тој тим, со готова тактика од фм бејз и баба може да направи некој нискоразреден тим шампион
Нема везе тоа пробав ја со така готова тактика од 4-3-3 демек мурињо ми ебаа мамката :D

досега на фм 11 само 1 готова тактика ми се има фатено и тоа само една полусезона и толку :) а на 2010 се знае смртоносната 4-3-3 која после сам си ја едитирав како што ми одговара (што и не беше толку битно оти на крајот 40% од головите беа од корнер хахах)

за фудбал менаџер 11 според мене е најдобро 4-4-2 па сеа сакаш класик или дајмонд твој избор ретко кој тим не паше таа формација

јас на 11 играм стриктно 4-2-3-1. само ме нервира што понекогаш не ме слушаат играчите :mad:

јас на 11 играм стриктно 4-2-3-1. само ме нервира што понекогаш не ме слушаат играчите :mad:
Јас не имам таков проблем зош продадов звездите и играм стрикно со млади играчи и ѕверови са

^Со готова тактика од фм бејз играш ? Ако е така, не е интересно, главната работа во играва е ти да си креираш сопствена тактика, да ја пронајдеш вистинската тактика за тој тим, со готова тактика од фм бејз и баба може да направи некој нискоразреден тим шампион.

Тактиката не е истата како оф фм-бејз на вуди, имам многу работи изменето..

После многу мака конечно си ја исполирав тактиката, играм 4-3-3 со еден Таргет мен и два Инсајд Форварди.Почнаа да победуваат мамето нивно. :)

Јас веќе 12 сезони си играм 4-5-1 како Барса моментално со еден дефанзивен во средина,двајца плеј мејкери,два вингери и шпиц.Си газам...Вкупно до сега имам 28 трофеи :)

Јас веќе 12 сезони си играм 4-5-1 како Барса моментално со еден дефанзивен во средина,двајца плеј мејкери,два вингери и шпиц.Си газам...Вкупно до сега имам 28 трофеи :)
Ха прва сезона 5 титули па пресметај колку би зел за 12 сезони :)

Со кој тим играш ?
Почнав со Ајакс, па преку Ман Утд сега сум во Барса, 2018 година.На почеток ми беше многу тешко, Реал беа непобедливи, ама сега колку толку се опраив.Кога ке ми стане досадно се селам во Чемпионшип или Италија Б. :)

Може линк од торент и од најновиот пач?
:
:)

Back
На врв Bottom