Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
А шо да праам сеа ја шо ја имам руската верзија и морав да го симнам рускиот пач за да работи. Симнав еден фајл за англиски коа ја инсталирав и све беше супер, али од кога го стаив рускиов пач ми стана све на руски и у опции го неам енглиски него само руски. Чаре? :)

Побарај language pack симни преку торент стави во фолдерот кај што ти инталирана има таму read me прочитај што како...кај мене беше исто и така ја средив !

Сите што ја играте играва
Таленти

Половина од овие не се развиваат во јаки играчи..
Еве ги сите што се во светскиот тим или имаат заминато во Барса,Реал,Челзи итн и имаат премногу јаки оценки.7 ма сезона сум така да сигурнo овие играчи стануваат звезди :
Голмани - Matej Delac,Alphonse Areola,David Ospina,David de Gea
Одбрана - Mamadou Sakho,Nicolas Otamendi,Leonel Galeano,Ezequel Munoz,Efrain Juarez,Rafael Toloi,Yanga Mbiwa,Omer Toprak,Guillermo Burdisso
Средина - Moussa Sissoko,Sergio Canales,Eden Hazard,Adam Hlousek,Oscar,Ezequiel Schelotto,Lorenzo Crisetig,Milan Badelkj,Tounes Belhanda
Напад - Khouma Babacar,Yaya Sanogo,Sercan Yildirim,Romely Lukaku,Taufic Guarch,Alberto Paloschi,Neymar,Thomas Muller

Половина од овие не се развиваат во јаки играчи..
Еве ги сите што се во светскиот тим или имаат заминато во Барса,Реал,Челзи итн и имаат премногу јаки оценки.7 ма сезона сум така да сигурнo овие играчи стануваат звезди :
Голмани - Matej Delac,Alphonse Areola,David Ospina,David de Gea
Одбрана - Mamadou Sakho,Nicolas Otamendi,Leonel Galeano,Ezequel Munoz,Efrain Juarez,Rafael Toloi,Yanga Mbiwa,Omer Toprak,Guillermo Burdisso
Средина - Moussa Sissoko,Sergio Canales,Eden Hazard,Adam Hlousek,Oscar,Ezequiel Schelotto,Lorenzo Crisetig,Milan Badelkj,Tounes Belhanda
Напад - Khouma Babacar,Yaya Sanogo,Sercan Yildirim,Romely Lukaku,Taufic Guarch,Alberto Paloschi,Neymar,Thomas Muller

да те дополнам,од одбрана ѕверови стануваат и Vrsaljko,Azpilicueta и Atila Turan,средина добри се и Petrovic(од партизан),Poli(овој го знаете ама ај),а од напад ептен јак е Македа
П.С.кракот некој да не го најде ??

Alex Smithies, голман на Бирмингем и Phill Jones од Блекбурн. Ју мајт вана чек дем. Ја водам репрезентацијата на Англија и Смајтис ми е прв избор, каков Харт какви бакрачи.

Кога сме кај таленти Mazuch,Domagoj Vida,Alderweireld,Lukman Haruna,David Alaba,Stanislas . Домагој Вида во секој тим го имам и за 2-3 сезони е цар втората сезона во Сандерленд ми беше 2 најдобар стрелец со 12 голови од корнер .

shity.jpg

This is how it feels to be shity!

untitled.jpg

И на играва судиите ни помагаат бе... 2 пенала + Until we score. :icon_lol:

Почнав со Манчестер зашто првпат ја играм 11кава, ќе изиграм една сезона па најверојатно ќе продолжам со Атлетик Билбао, со оглед на тоа што ја нема 7-мата Англиска Лига, т.е ми го нема United of Manchester. :(

aj некој добар човек кракот за пачот со зимски трансвери да ми го прати :)

^ на претходната страна е :) ме мрзи сега да кликам да го барам....само можда ќе ти бара цд за него

Прегледај го приврзокот 41520

This is how it feels to be shity!

Прегледај го приврзокот 41521

И на играва судиите ни помагаат бе... 2 пенала + Until we score. :icon_lol:

Почнав со Манчестер зашто првпат ја играм 11кава, ќе изиграм една сезона па најверојатно ќе продолжам со Атлетик Билбао, со оглед на тоа што ја нема 7-мата Англиска Лига, т.е ми го нема United of Manchester. :(

Оди на fm-base.co.uk, изрошкај низ темите имат датебејз со 7 лига. И јас сакам да почнам со United of Manchester, ама слаб ми е компјутеров за толку, многу ќе ми лагират.

досадно некако ми е :) сега го снимам додатоков за харчестер па после ќе видиме :)

ај кој има у едитор напраено македонска лига и куп ако може да ми прати неможам по 4 пат ја реинсталирам и неможам сеа да правам+ неможам да најдам список со играчи..
пс. пред месец два имаше некој правеа нешто ама неможам темата да ја најдам сега.
ппс. и да не биде со точни играчи во клубовите пратете ако има нешто.

имам јас еден само не знам дали е со точните играчи ќе го аплоадирам и ќе ти го пратам....а ова со харчестер не е интересно бидејки играчите се многу јаки...ќе ја поминам првава сезона така со нив па од втора ќе купам некој реални :)

имам јас еден само не знам дали е со точните играчи ќе го аплоадирам и ќе ти го пратам....а ова со харчестер не е интересно бидејки играчите се многу јаки...ќе ја поминам првава сезона така со нив па од втора ќе купам некој реални :)
Дај некој скриншто од тоа со Харчестер : )

harchester.png

harche1301098461.png

harche1301098542.png

harche1301098593.png

harche1301098651.png

and one and only :)
har5.png

само лицата на играчите се малце изместени нешто.... сезоната не е уште почната но се надевам дека ќе бидам во топ 5 ако не и прв :) ме радува што го има и леон ричардс засега ми е во резервите бидејки е повреден. за засилувања ги зедов арда туран, алкасер, ритс и менди бидејки имав околу 24 милиони за трансфери а овие играчите не сакаа да заминат ниеден (како сега да дошле ги кажува) па на полусезона ќе ги продавам :) ако сакате да играте а не можете да го најдете чудово кажете ќе ви го пратам

Back
На врв Bottom