Football Manager 2011

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
А шо да праам сеа ја шо ја имам руската верзија и морав да го симнам рускиот пач за да работи. Симнав еден фајл за англиски коа ја инсталирав и све беше супер, али од кога го стаив рускиов пач ми стана све на руски и у опции го неам енглиски него само руски. Чаре? :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Побарај language pack симни преку торент стави во фолдерот кај што ти инталирана има таму read me прочитај што како...кај мене беше исто и така ја средив !

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Сите што ја играте играва
Таленти
Половина од овие не се развиваат во јаки играчи..
Еве ги сите што се во светскиот тим или имаат заминато во Барса,Реал,Челзи итн и имаат премногу јаки оценки.7 ма сезона сум така да сигурнo овие играчи стануваат звезди :
Голмани - Matej Delac,Alphonse Areola,David Ospina,David de Gea
Одбрана - Mamadou Sakho,Nicolas Otamendi,Leonel Galeano,Ezequel Munoz,Efrain Juarez,Rafael Toloi,Yanga Mbiwa,Omer Toprak,Guillermo Burdisso
Средина - Moussa Sissoko,Sergio Canales,Eden Hazard,Adam Hlousek,Oscar,Ezequiel Schelotto,Lorenzo Crisetig,Milan Badelkj,Tounes Belhanda
Напад - Khouma Babacar,Yaya Sanogo,Sercan Yildirim,Romely Lukaku,Taufic Guarch,Alberto Paloschi,Neymar,Thomas Muller

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Половина од овие не се развиваат во јаки играчи..
Еве ги сите што се во светскиот тим или имаат заминато во Барса,Реал,Челзи итн и имаат премногу јаки оценки.7 ма сезона сум така да сигурнo овие играчи стануваат звезди :
Голмани - Matej Delac,Alphonse Areola,David Ospina,David de Gea
Одбрана - Mamadou Sakho,Nicolas Otamendi,Leonel Galeano,Ezequel Munoz,Efrain Juarez,Rafael Toloi,Yanga Mbiwa,Omer Toprak,Guillermo Burdisso
Средина - Moussa Sissoko,Sergio Canales,Eden Hazard,Adam Hlousek,Oscar,Ezequiel Schelotto,Lorenzo Crisetig,Milan Badelkj,Tounes Belhanda
Напад - Khouma Babacar,Yaya Sanogo,Sercan Yildirim,Romely Lukaku,Taufic Guarch,Alberto Paloschi,Neymar,Thomas Muller
да те дополнам,од одбрана ѕверови стануваат и Vrsaljko,Azpilicueta и Atila Turan,средина добри се и Petrovic(од партизан),Poli(овој го знаете ама ај),а од напад ептен јак е Македа
П.С.кракот некој да не го најде ??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Alex Smithies, голман на Бирмингем и Phill Jones од Блекбурн. Ју мајт вана чек дем. Ја водам репрезентацијата на Англија и Смајтис ми е прв избор, каков Харт какви бакрачи.

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
Кога сме кај таленти Mazuch,Domagoj Vida,Alderweireld,Lukman Haruna,David Alaba,Stanislas . Домагој Вида во секој тим го имам и за 2-3 сезони е цар втората сезона во Сандерленд ми беше 2 најдобар стрелец со 12 голови од корнер .

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
shity.jpg

This is how it feels to be shity!

untitled.jpg

И на играва судиите ни помагаат бе... 2 пенала + Until we score. :icon_lol:

Почнав со Манчестер зашто првпат ја играм 11кава, ќе изиграм една сезона па најверојатно ќе продолжам со Атлетик Билбао, со оглед на тоа што ја нема 7-мата Англиска Лига, т.е ми го нема United of Manchester. :(

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
aj некој добар човек кракот за пачот со зимски трансвери да ми го прати :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
^ на претходната страна е :) ме мрзи сега да кликам да го барам....само можда ќе ти бара цд за него

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Прегледај го приврзокот 41520

This is how it feels to be shity!

Прегледај го приврзокот 41521

И на играва судиите ни помагаат бе... 2 пенала + Until we score. :icon_lol:

Почнав со Манчестер зашто првпат ја играм 11кава, ќе изиграм една сезона па најверојатно ќе продолжам со Атлетик Билбао, со оглед на тоа што ја нема 7-мата Англиска Лига, т.е ми го нема United of Manchester. :(
Оди на fm-base.co.uk, изрошкај низ темите имат датебејз со 7 лига. И јас сакам да почнам со United of Manchester, ама слаб ми е компјутеров за толку, многу ќе ми лагират.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
досадно некако ми е :) сега го снимам додатоков за харчестер па после ќе видиме :)

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
ај кој има у едитор напраено македонска лига и куп ако може да ми прати неможам по 4 пат ја реинсталирам и неможам сеа да правам+ неможам да најдам список со играчи..
пс. пред месец два имаше некој правеа нешто ама неможам темата да ја најдам сега.
ппс. и да не биде со точни играчи во клубовите пратете ако има нешто.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
имам јас еден само не знам дали е со точните играчи ќе го аплоадирам и ќе ти го пратам....а ова со харчестер не е интересно бидејки играчите се многу јаки...ќе ја поминам првава сезона така со нив па од втора ќе купам некој реални :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
имам јас еден само не знам дали е со точните играчи ќе го аплоадирам и ќе ти го пратам....а ова со харчестер не е интересно бидејки играчите се многу јаки...ќе ја поминам првава сезона така со нив па од втора ќе купам некој реални :)
Дај некој скриншто од тоа со Харчестер : )

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294

and one and only :)

само лицата на играчите се малце изместени нешто.... сезоната не е уште почната но се надевам дека ќе бидам во топ 5 ако не и прв :) ме радува што го има и леон ричардс засега ми е во резервите бидејки е повреден. за засилувања ги зедов арда туран, алкасер, ритс и менди бидејки имав околу 24 милиони за трансфери а овие играчите не сакаа да заминат ниеден (како сега да дошле ги кажува) па на полусезона ќе ги продавам :) ако сакате да играте а не можете да го најдете чудово кажете ќе ви го пратам

Kajgana Shop

На врв Bottom