Football Manager 2011

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Не касни новиот пач, туку секогаш излегувал крај на Фебруари/почеток на Март, за жал. :)

@martin.gerrard

Со Атлетик Билбао играв на 2010, не можеш да купуваш играчи кои не се Баскијци, најзвучното име кое јас го купив беше Ариц Адуриц. :)
Добри се, немаат некои добри оценки играчите ама добро можеш да поминеш, само треба да им ја пронајдеш правилната тактика. Пробај со нив, интересно е да му земеш титула на Реал Мадрид кој на играва троши по 100 милиони годишно, а ти да не купиш ни еден играч. Муниаин беше звер на 10ката, исто и Љоренте. И Габилондо и Јесте не беа лоши, другиве така-така. :)
Javi Marinez?! Бтв добра идеја, сега ќе почнам со Билбао, имам еднаш играно ама пред 3-4 години и кратко време, сега озбилно ќе го фатам :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Javi Marinez?! Бтв добра идеја, сега ќе почнам со Билбао, имам еднаш играно ама пред 3-4 години и кратко време, сега озбилно ќе го фатам :)
Го заборавив него, звер е. Кога ќе се развие по некоја сезона е еден од најдобрите на неговата позиција воопшто на играва. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не касни новиот пач, туку секогаш излегувал крај на Фебруари/почеток на Март, за жал. :)

@martin.gerrard

Со Атлетик Билбао играв на 2010, не можеш да купуваш играчи кои не се Баскијци, најзвучното име кое јас го купив беше Ариц Адуриц. :)
Добри се, немаат некои добри оценки играчите ама добро можеш да поминеш, само треба да им ја пронајдеш правилната тактика. Пробај со нив, интересно е да му земеш титула на Реал Мадрид кој на играва троши по 100 милиони годишно, а ти да не купиш ни еден играч. Муниаин беше звер на 10ката, исто и Љоренте. И Габилондо и Јесте не беа лоши, другиве така-така. :)
Мислам дека и Гризман е Баскиец, на 11кава кога играв со Малага беше ѕверка. :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Првата сезона со Билбао шампион без ниту еден направен трансфер:

Златна копачка, се знае, Љоренте:

Еве ми го и тимот на сезоната:

Еве ми ја и омилената победа:

ПС
Новиот пач 11.3 ќе излезе некаде околу 28-ми февруари, официјално беше потврдено од SI.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Moze nekoj da mi kaze kako da stavam vo igrata novi dresovi logoa i pozadini.I ako moze nekoj da mi kaze od kade da slegnam amblemi na klubovite sto gi nema na FM 2011, i kakovokoj folder blagodaram

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Moze nekoj da mi kaze kako da stavam vo igrata novi dresovi logoa i pozadini.I ako moze nekoj da mi kaze od kade da slegnam amblemi na klubovite sto gi nema na FM 2011, i kakovokoj folder blagodaram
Kreiras nov folder vo My Documents/Sports Interactive/FM 11/Graphics i mu davas ime Logos i tamu go kopiras ovoj fajl LINK

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дојде и први, нема нов пач, од МТВ да го правеа пачов готов ќе беше. :icon_lol:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ем не плаќата ем се буните што нема нови пачеви, вистински пирати :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Новиот пач ќе излезе во следните недела дена, најкасно до 8 март.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.467
Поени од реакции
9.929
ednas prasav i nikoj ne mi odgovori,aj ce probam pak. posle nekolku sezoni pocnuvaat da mi se risat training schedules,i nikako ne mozam da gi sredam i kaj workload mi pisuva none.koga ce odberam nekoj igrac i koga kaj nego ke odam na training paga igrata i mi pisuva fm2011 has stoped working.osven toa nemam drugi problemi no bez treninzi ne mozam da igram.dali na nekoj mu se ima sluceno nesto slicno i dali znae resenie za ova ?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

:cuc:
Ѕвер си е ѕвер и на 31 година.
Сега за некој ден ќе му се придружи и Адриано.
Лом ќе прават(по ноќните барови:pos:).

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

@martin.gerrard

Интересна работа Лизаразу е единствениот не-шпанец шо играл за Билбао, мал дел од Баскија се протегал и во Франција и Лизаразу бил баш од таму :) Сигурно некои веќе го знаат ова, но сепак интересен податок :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Интересна работа Лизаразу е единствениот не-шпанец шо играл за Билбао, мал дел од Баскија се протегал и во Франција и Лизаразу бил баш од таму :) Сигурно некои веќе го знаат ова, но сепак интересен податок :)
Да, една сезона има играно. Баскиец е сепак. И мислам дека имаше некои квалитетни Баскијци во Француска Лига, побарај обавезно. :)

Си се сметаат они за посебна нација, мислам дека сакаа и да се одделат од Шпанија, слично како Каталонците. Јас уште не почнав, го чекам новиот пач. :(

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Чекам и јас новиот пач више подугачко време, досадно ми е вака..
Така да, коа ќе искочи ќе ве замолам пп. :costumed3

Kajgana Shop

На врв Bottom