Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
@Deno^

Побарај Tug training, најдобар е. На претходните верзии јас од него користев, не знам дали за 2011 има направено... ако има нека го стави некој тука. :)

Уште не ја почнав 2011кава бе еј, не ми се верува... ама стварно ми скурчија баговите на претходните верзии и оваа година решив да го чекам Фебруарскиот пач. Ајде, ајде, уште малку... после може да го прославам United of Manchester! :icon_lol:

Погрешно го сфатив, јас мислев дали во веќе зачуваната игра ќе му се имплементираат новостите од пачот и ќе може да игра, my bad :)

Погрешно го сфатив, јас мислев дали во веќе зачуваната игра ќе му се имплементираат новостите од пачот и ќе може да игра, my bad :)
Најнов пач е ова си сите трансфери со се? :)

Најнов пач е ова си сите трансфери со се? :)

Ама за 10ката е ова, тој таа верзија ја играл. Инаку најновиот пач со овие трансфери за 2011 не е излезен ама излезен е додаток со кој ќе си ја почнеш сезоната како што си почна оваа во септември и кај Суарез пример ќе ти пишува Joining Liverpool on 1.1.2011, ако сакаш такво нешто. Јас ќе го чекам најновиот пач :)

Слаби ми се Милан, некако ми фалат новиве засилувања :) :)

И ја ке го чекам новиот не ми се брза...

12677963.jpg

Ајде, ваљда ќе биде титула оваа година :)

Што каснат толку со новиов пач со трансферите од јануари?
Требаше до сега да излезе, има некој информација?

Играл ли некој со Атлетик Билбао , да ми каже како идат трансферите дали таму и дали е тешко , сакам да почнам со нив . Фала однапред

Нигде ништо нема за последниов пач, сегде луѓе прашуваат зошто касни, дури некои почнаа сами да си прават, еве последното нешто направено, кој е нестрплив нека почне

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=4530

јас сепак ќе почекам :)

Не касни новиот пач, туку секогаш излегувал крај на Фебруари/почеток на Март, за жал. :)

@martin.gerrard

Со Атлетик Билбао играв на 2010, не можеш да купуваш играчи кои не се Баскијци, најзвучното име кое јас го купив беше Ариц Адуриц. :)
Добри се, немаат некои добри оценки играчите ама добро можеш да поминеш, само треба да им ја пронајдеш правилната тактика. Пробај со нив, интересно е да му земеш титула на Реал Мадрид кој на играва троши по 100 милиони годишно, а ти да не купиш ни еден играч. Муниаин беше звер на 10ката, исто и Љоренте. И Габилондо и Јесте не беа лоши, другиве така-така. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom