Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Аце и Никац со кои тимови играте?
Никац колку што разбрав со Наполи...?

Никац е со Билан :P ,јас со Интер...си тераме Серија А ама Наполи изненадува...ајде ако има
уште некој што сака мрежно мн интересно е !!

Никац е со Билан :P ,јас со Интер...си тераме Серија А ама Наполи изненадува...ајде ако има
уште некој што сака мрежно мн интересно е !!
Ќе ти пишам по ПП за да ми објасниш подетално те молам

Абе зашто не сте ми кажале дека е кул со Сандерленд да се игра? :D

Абе зашто не сте ми кажале дека е кул со Сандерленд да се игра? :D
Јас имав почнато со сандерленд ептен јака кариера ми беше на крај на 2ра сезона титула земав во англија и лига европа а на крај на трета ме тепаше барса на пенали во полуфинале(после и освоија)

Имам проблем со стартувањето на играта...значи ја стартувам и кога ке тие war childs и другите ствари ми излегува црна слики и пишува proceeding...proceeding.... please wait... и толку! help

Имам проблем со стартувањето на играта...значи ја стартувам и кога ке тие war childs и другите ствари ми излегува црна слики и пишува proceeding...proceeding.... please wait... и толку! help

Закочува или ?

Јас имав почнато со сандерленд ептен јака кариера ми беше на крај на 2ра сезона титула земав во англија и лига европа а на крај на трета ме тепаше барса на пенали во полуфинале(после и освоија)

13то коло сум и се наоѓам на 2ро место на табела, зад Манчестер Јунајтед со 6 бода пред мене и пред Манчестер Сити со 1 бод разлика. Ги победив Челзи на гости со 1-0, нерешено 2-2 со Ман. Јун. дома. Единствени порази ми се од Ливерпул 1-0 во првото коло и од Вулверхемтпон 2-1 на гости(кој иначе се наоѓаше тогаш на 2ро место на табела лол) Се е супер, само финансииве ме заебаваат. Секој месец сум во загуба по 3 милиони и кога тогаш, ќе стигнам до 0. Незнам за прв пат како да ги опраам...

untitled.JPG
чувството коа ќе те префрлат на новиот стадион !! БЕСЦЕНЕТО :)

ако може некој да посатви линк за да симнам од нет играва фала многу однапред :)

13то коло сум и се наоѓам на 2ро место на табела, зад Манчестер Јунајтед со 6 бода пред мене и пред Манчестер Сити со 1 бод разлика. Ги победив Челзи на гости со 1-0, нерешено 2-2 со Ман. Јун. дома. Единствени порази ми се од Ливерпул 1-0 во првото коло и од Вулверхемтпон 2-1 на гости(кој иначе се наоѓаше тогаш на 2ро место на табела лол) Се е супер, само финансииве ме заебаваат. Секој месец сум во загуба по 3 милиони и кога тогаш, ќе стигнам до 0. Незнам за прв пат како да ги опраам...

Заврши првата сезона со 5 порази сепак ама на крај 3то место и ЛШ. Земав нешто пари на крајот на сезоната, ги продадов старците и Гијан и ги купив Јаја Туре и Ламела а и пред тоа го купив Муса Сисоко или како и да беше копиљот и обновив неколку позајмици и мислам дека и сезонава ќе завршам на врвот во ПЛ со младиов тим а пари повеќе ќе барам во ЛШ па здравје следна сезона уште повеќе засилувања...

ај дајте предлог со кого да почнам ?? веке имав играно но правев формат на компјутеров и се отиде у пм :) дајте некој тим и неколку совети на почеток што како да правам кои играчи да донесам и слично :)

Back
На врв Bottom