Ace-Nerazzuri
Професионалец
- Член од
- 13 ноември 2009
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 50
Никац е со БиланАце и Никац со кои тимови играте?
Никац колку што разбрав со Наполи...?
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
уште некој што сака мрежно мн интересно е !!
Никац е со БиланАце и Никац со кои тимови играте?
Никац колку што разбрав со Наполи...?
Ќе ти пишам по ПП за да ми објасниш подетално те моламНикац е со Билан,јас со Интер...си тераме Серија А ама Наполи изненадува...ајде ако има
уште некој што сака мрежно мн интересно е !!
Јас имав почнато со сандерленд ептен јака кариера ми беше на крај на 2ра сезона титула земав во англија и лига европа а на крај на трета ме тепаше барса на пенали во полуфинале(после и освоија)Абе зашто не сте ми кажале дека е кул со Сандерленд да се игра?![]()
Е ај научи како се обраќа на друг член со цитирање.Е оти е кул ај кажими жити се![]()
ДоговореноЕ ај научи како се обраќа на друг член со цитирање.
Закочува или ?Имам проблем со стартувањето на играта...значи ја стартувам и кога ке тие war childs и другите ствари ми излегува црна слики и пишува proceeding...proceeding.... please wait... и толку! help
па така нешто...тоа го писува и крај ме нрда повеке и мора да се гаси со task menagerЗакочува или ?
13то коло сум и се наоѓам на 2ро место на табела, зад Манчестер Јунајтед со 6 бода пред мене и пред Манчестер Сити со 1 бод разлика. Ги победив Челзи на гости со 1-0, нерешено 2-2 со Ман. Јун. дома. Единствени порази ми се од Ливерпул 1-0 во првото коло и од Вулверхемтпон 2-1 на гости(кој иначе се наоѓаше тогаш на 2ро место на табела лол) Се е супер, само финансииве ме заебаваат. Секој месец сум во загуба по 3 милиони и кога тогаш, ќе стигнам до 0. Незнам за прв пат како да ги опраам...Јас имав почнато со сандерленд ептен јака кариера ми беше на крај на 2ра сезона титула земав во англија и лига европа а на крај на трета ме тепаше барса на пенали во полуфинале(после и освоија)
Заврши првата сезона со 5 порази сепак ама на крај 3то место и ЛШ. Земав нешто пари на крајот на сезоната, ги продадов старците и Гијан и ги купив Јаја Туре и Ламела а и пред тоа го купив Муса Сисоко или како и да беше копиљот и обновив неколку позајмици и мислам дека и сезонава ќе завршам на врвот во ПЛ со младиов тим а пари повеќе ќе барам во ЛШ па здравје следна сезона уште повеќе засилувања...13то коло сум и се наоѓам на 2ро место на табела, зад Манчестер Јунајтед со 6 бода пред мене и пред Манчестер Сити со 1 бод разлика. Ги победив Челзи на гости со 1-0, нерешено 2-2 со Ман. Јун. дома. Единствени порази ми се од Ливерпул 1-0 во првото коло и од Вулверхемтпон 2-1 на гости(кој иначе се наоѓаше тогаш на 2ро место на табела лол) Се е супер, само финансииве ме заебаваат. Секој месец сум во загуба по 3 милиони и кога тогаш, ќе стигнам до 0. Незнам за прв пат како да ги опраам...