Football Manager 2011

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Аце и Никац со кои тимови играте?
Никац колку што разбрав со Наполи...?
Никац е со Билан :P ,јас со Интер...си тераме Серија А ама Наполи изненадува...ајде ако има
уште некој што сака мрежно мн интересно е !!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Никац е со Билан :P ,јас со Интер...си тераме Серија А ама Наполи изненадува...ајде ако има
уште некој што сака мрежно мн интересно е !!
Ќе ти пишам по ПП за да ми објасниш подетално те молам

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе зашто не сте ми кажале дека е кул со Сандерленд да се игра? :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Абе зашто не сте ми кажале дека е кул со Сандерленд да се игра? :D
Јас имав почнато со сандерленд ептен јака кариера ми беше на крај на 2ра сезона титула земав во англија и лига европа а на крај на трета ме тепаше барса на пенали во полуфинале(после и освоија)

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Имам проблем со стартувањето на играта...значи ја стартувам и кога ке тие war childs и другите ствари ми излегува црна слики и пишува proceeding...proceeding.... please wait... и толку! help

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имам проблем со стартувањето на играта...значи ја стартувам и кога ке тие war childs и другите ствари ми излегува црна слики и пишува proceeding...proceeding.... please wait... и толку! help
Закочува или ?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас имав почнато со сандерленд ептен јака кариера ми беше на крај на 2ра сезона титула земав во англија и лига европа а на крај на трета ме тепаше барса на пенали во полуфинале(после и освоија)
13то коло сум и се наоѓам на 2ро место на табела, зад Манчестер Јунајтед со 6 бода пред мене и пред Манчестер Сити со 1 бод разлика. Ги победив Челзи на гости со 1-0, нерешено 2-2 со Ман. Јун. дома. Единствени порази ми се од Ливерпул 1-0 во првото коло и од Вулверхемтпон 2-1 на гости(кој иначе се наоѓаше тогаш на 2ро место на табела лол) Се е супер, само финансииве ме заебаваат. Секој месец сум во загуба по 3 милиони и кога тогаш, ќе стигнам до 0. Незнам за прв пат како да ги опраам...

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
untitled.JPG
чувството коа ќе те префрлат на новиот стадион !! БЕСЦЕНЕТО :)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
ако може некој да посатви линк за да симнам од нет играва фала многу однапред :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
13то коло сум и се наоѓам на 2ро место на табела, зад Манчестер Јунајтед со 6 бода пред мене и пред Манчестер Сити со 1 бод разлика. Ги победив Челзи на гости со 1-0, нерешено 2-2 со Ман. Јун. дома. Единствени порази ми се од Ливерпул 1-0 во првото коло и од Вулверхемтпон 2-1 на гости(кој иначе се наоѓаше тогаш на 2ро место на табела лол) Се е супер, само финансииве ме заебаваат. Секој месец сум во загуба по 3 милиони и кога тогаш, ќе стигнам до 0. Незнам за прв пат како да ги опраам...
Заврши првата сезона со 5 порази сепак ама на крај 3то место и ЛШ. Земав нешто пари на крајот на сезоната, ги продадов старците и Гијан и ги купив Јаја Туре и Ламела а и пред тоа го купив Муса Сисоко или како и да беше копиљот и обновив неколку позајмици и мислам дека и сезонава ќе завршам на врвот во ПЛ со младиов тим а пари повеќе ќе барам во ЛШ па здравје следна сезона уште повеќе засилувања...

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.345
Поени од реакции
5.725
ај дајте предлог со кого да почнам ?? веке имав играно но правев формат на компјутеров и се отиде у пм :) дајте некој тим и неколку совети на почеток што како да правам кои играчи да донесам и слично :)

Kajgana Shop

На врв Bottom