Епа напрај маут имиџ и пуштија така треба , ако немаш имиџ стај цд ( како си инталирал). Имиџот ти е како цд нешто , пред пуштанње се стиска маунт имиџ и играта тера дур не го изгасиш пц-то после пак коа ке го пуштитш пак маунт имиџ.^
Unable to find Football Manager 2011 disc, please make you sure it is in the drive.
Retry / Quit
Тоа ми пишува и што и да ако стискам ретри истото си останува а ако стиснам квит се исклучува
ќе пробам така, но првин ова да го решиме. Сега кога ја уклучувам играта ми се спушта и ми се појавува оваЕпа напрај маут имиџ и пуштија така треба , ако немаш имиџ стај цд ( како си инталирал). Имиџот ти е како цд нешто , пред пуштанње се стиска маунт имиџ и играта тера дур не го изгасиш пц-то после пак коа ке го пуштитш пак маунт имиџ.
Е тука неможам да ти помогнам :uvo:ќе пробам така, но првин ова да го решиме. Сега кога ја уклучувам играта ми се спушта и ми се појавува ова
Руската верзија да не ја имаш?ќе пробам така, но првин ова да го решиме. Сега кога ја уклучувам играта ми се спушта и ми се појавува ова
Лево крило,а Right only...типичен Inside Forward,не го играш ваљда Winger?
За нијанса е подобар од Какута, али како и да е можеби не вреди 6 милиони, ама кога немаш друг избор, ќе се задоволуваш и со такви..
Да ама симнав update за/на англискиРуската верзија да не ја имаш?
Очигледно е дека ти прави проблеми како на повеќето тука. Пробај со крак еве Release нека ти даде дали ќе се оправи, ако не, спушти ја официјалната.Да ама симнав update за/на англиски
дај по пп линк за даунлоад на официјалната (ти што ја имаш)Очигледно е дека ти прави проблеми како на повеќето тука. Пробај со крак еве Release нека ти даде дали ќе се оправи, ако не, спушти ја официјалната.
Ќе одиш на Private Chat со играчот и ќе му наместиш ментор.Земајте го Хулк партал прави како Poacher...
--- надополнето ---
Може некој да ми каже како можам на некој млад играч да му наместам некој ментор од првиот тим?