Football Manager 2011

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
^
Unable to find Football Manager 2011 disc, please make you sure it is in the drive.
Retry / Quit

Тоа ми пишува и што и да ако стискам ретри истото си останува а ако стиснам квит се исклучува

M

marko 1996

Гостин
^
Unable to find Football Manager 2011 disc, please make you sure it is in the drive.
Retry / Quit

Тоа ми пишува и што и да ако стискам ретри истото си останува а ако стиснам квит се исклучува
Епа напрај маут имиџ и пуштија така треба , ако немаш имиџ стај цд ( како си инталирал). Имиџот ти е како цд нешто , пред пуштанње се стиска маунт имиџ и играта тера дур не го изгасиш пц-то после пак коа ке го пуштитш пак маунт имиџ.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409

За нијанса е подобар од Какута, али како и да е можеби не вреди 6 милиони, ама кога немаш друг избор, ќе се задоволуваш и со такви.. :)

M

marko 1996

Гостин
Земете го Paulo Henrique! Ако треба дајте 30 мил. ама нема да зажалите, луд играч има PA 186 иначе имам у тим еден реген PA 196 ке гази кога ке потпорасне :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Епа напрај маут имиџ и пуштија така треба , ако немаш имиџ стај цд ( како си инталирал). Имиџот ти е како цд нешто , пред пуштанње се стиска маунт имиџ и играта тера дур не го изгасиш пц-то после пак коа ке го пуштитш пак маунт имиџ.
ќе пробам така, но првин ова да го решиме. Сега кога ја уклучувам играта ми се спушта и ми се појавува ова

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ќе пробам така, но првин ова да го решиме. Сега кога ја уклучувам играта ми се спушта и ми се појавува ова

Руската верзија да не ја имаш?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

За нијанса е подобар од Какута, али како и да е можеби не вреди 6 милиони, ама кога немаш друг избор, ќе се задоволуваш и со такви.. :)
Лево крило,а Right only...типичен Inside Forward,не го играш ваљда Winger?
А и плата...ама како што викаш,кога немаш друг избор,тоа ти е :)

Јас почнав незапослен,па Фебруари ги преземав Лестер,кои беа последни во 2 англиска лига,некако успев,да ги спасам за 3 гола :)
Пред некоја недела ја почнав другата сезона,не оди како што треба,ама рано е.
Еве ги трансферите за друга сезона...

Бланко(38 год) :cuc:
Ричардсон гази,досега најдобар играч,покрива цела лева страна,плус MC/AMC.
Од Дестро исто очекувам многу,прва утакмица играше,даде гол...после се повреди и треба да е спремен за наредната утакмица.
Други освен голманот Мињолет,не вредат да се споменвуаат,затоа што ќе бидат резерви.

Иначе моментално сум 8 место,скор 5-4-3...последниот тим не го добив дома,а ги тепам Сандерленд(испаднале прва сезона) во гости...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да ама симнав update за/на англиски
Очигледно е дека ти прави проблеми како на повеќето тука. Пробај со крак еве Release нека ти даде дали ќе се оправи, ако не, спушти ја официјалната.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Очигледно е дека ти прави проблеми како на повеќето тука. Пробај со крак еве Release нека ти даде дали ќе се оправи, ако не, спушти ја официјалната.
дај по пп линк за даунлоад на официјалната (ти што ја имаш)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.752
Земајте го Хулк партал прави како Poacher...

--- надополнето ---

Може некој да ми каже како можам на некој млад играч да му наместам некој ментор од првиот тим?

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Има ли некој од тука што игра со Вардар или Работнички на пример?
-Сигурно има.Нели?
Баш би сакал да проччитам некој совет од вас или уште подобро да постави скриншот од неговиот состав.
Чекам одговор.:smir: :))

ПС:За marko 1996 - извини другарче што неможам да ти оставам некој зеленко ама немам доволно поени.:toe:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Земајте го Хулк партал прави како Poacher...

--- надополнето ---

Може некој да ми каже како можам на некој млад играч да му наместам некој ментор од првиот тим?
Ќе одиш на Private Chat со играчот и ќе му наместиш ментор.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Боцци ај утре ќе ја инсталирам пак зошто ми се заеба нешто па ке ти кажам како точно се пишува еден француз ја шо го купив за 26k ,а следната сезона го продадов за 2.2 мил.:nesvest:
Даде 35-6 гола

Kajgana Shop

На врв Bottom