Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да ви е наместено на пц 1 април и во игра да бидеш 1 април.

Малку статистика:

123s7m1.jpg

Со Complete Forward пресет или Advanced го играиш ?

dcwkme.jpg

Овој ако е нормален, ја го сечам. :)

Како го играш Soldado, со Complete Forward или Target man?

aleksovskiarena.png
aleksovskiarena.png
[/IMG]
img%5D
6-7 години играм ФМ и ова првпат ми се случува да изградат стадион во мое име.:baeh: И ова гејциве што дочекаа еј на Македонец да дркаат.:pos2:[/img]

aleksovskiarena.png

Друже, ти влегов во постот и линковите ти беа кармакаш, не знам од кај да почнам да ги средувам, затоа ја ставив сликата твоја вака :)

Е арно де, на западу ништа ново. :)

nf0lmp.jpg

Pocnav da igram so Legends database , ja simnav od forumot.Mnogu jak mod, momentalno igram so Lazio 99-00, a poposle ke pocnam nova igra so Crvena Zvezda 90 godina.

Има некој пач со новиве трансфери?

Има некој пач со новиве трансфери?
побарај го на претходната страна го има и пачот и кракот :)

дај предложете добар десен бек и еден централен дефанзивец ама да не се отаменди и хатон бидејки ги имам :)

побарај го на претходната страна го има и пачот и кракот :)

дај предложете добар десен бек и еден централен дефанзивец ама да не се отаменди и хатон бидејки ги имам :)

Земи го Jan Simunek од Волфсбург , ефтин е а е прилично добар централен бек...јас го зедов кај мене во Манчестер сити за само 6 милиони евра , и добро се покажа засега...иначе ако сакаш некој ептен добар централен бек ( и ако имаш МНОГУ пари ) , земи го Киелини од Јувентус , само многу тешко го даваат и плус е многу скап...шо се однесува до десен бек земи го Дарио Срна...кај мене во Манчестер сити игра одлично , само шо не е баш стабилен ( неколку натпревари ги игра супер , и потоа се случува еден или два натпревари да одигра прилично лошо )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom