Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе да играм меч?!
Ги земав Баерн и се само треба на нешто да кликнам за да можам да одам Continue..и се така и се така .. што е работата ? а треба да играм со Бохум мислам.. дај кажете :):По глава::Несигурен:

Како бе да играм меч?!
Ги земав Баерн и се само треба на нешто да кликнам за да можам да одам Continue..и се така и се така .. што е работата ? а треба да играм со Бохум мислам.. дај кажете :):По глава::Несигурен:
Па не е така играта треба читање праење не е така лесно англиски треба многу да знаеш , и ти коа си почнал сезона треба да регистрираш играчи ова она за да почнеш чекај отиди календар и види коа ке играш . Не се спејс да стискаш и цепај така со никој нема да земеш сезона така . :) На почеток е тешко ама после ке сватиш се и ке фуче :)

Научив веке, ама само ми фали едно:
Нели кога одам Мatch, И сега не сакам да гледам како играт, како право сакам да го видам резултатот??:Фала:

Нели кога одам Мatch, И сега не сакам да гледам како играт, како право сакам да го видам резултатот??:Фала:

Бате, не може така, морат да го гледаш натпреварот, е сега напрај match speed најбрзо и одма ке ти поминит :smir:

Коа ќе влезеш у менито за почеток на мечот идеш match Control > Highligh Mode > Only Commentary.
И нормално Match Speed си местиш на најбрзо.:smir:

како можам да видам со кој игра тимот(не тој што јас го водам) во следните натпревари? играв сезона и во последните натпревари се заебав па не сакам да се повтори :)

како можам да видам со кој игра тимот(не тој што јас го водам) во следните натпревари? играв сезона и во последните натпревари се заебав па не сакам да се повтори :)
Па имаш на пр идеш на табела стискаш на кој тим сакаш и идеш Fixtures (горе лево :) ) и ти пишува со кој следни тимови игра тој другиот тим ако добро те сватив што не праша :)

Почнаа легендарни прашања да се поставуваат во темава! :pos2:

ај сеа јас да прашам нешо шо не знам.како да извадам слика и да можам да ја постирам како некои што постираат тука.:smir:

Никогаш не сфатив како се игра. Се потрудив на два пати ама некако не ми идеше. Некако многу е пренатрупана и неможам да се снајдам. А као шо ми е стар компјутеров сигурно ќе можам да ја терам и 2010.

Чисто срање е ова бе браќа.:toe:

Чисто срање е ова бе браќа.:toe:

И што да правиме ние сеа ? :kesa:

Да не бидам оф-топик, Гетафе, 3 сезона, моментално 4 на табела, осминафинале во куп-уефа, полуфинале во шпански куп. Прва сезона 3 место во Шпанија, и финале во шпанскиот куп, втора сезона петто место во Шпанија и полуфинале во Лигата на шампионите. Слики од составот ќе постирам после први, сеа ми е тапа нетот. :)

Ај и ја да пишам нешо :)
Со Евертон прва сезона, декември месец сум прво место на табела со еден пораз само (од Тотенхем) Челзи го дупнав 3-0 дома, со другите фаворити сеа треба ке играм, слабите екипи си ги пердашам лесно. Во уефа куп прво место во група со Хамбург, 10 бода од 4 утакмици.
Играм 4-4-2 класична и поретко дијамант.
Купени играчи: Диего Буонаноте (3 милки) и Адриен (позајмен од Порто), сеа во јануари ке ми стигне Адриано од Фламенго за некои си 6-7 милки. Одбраната морам да ја појачам али здравје другата сезона пошо парите ми отидоа за оваа.
Прилично лесно иде до сега, али очекувам пад во формата во следниве месеци.
Кејхил го тренирам на нова позиција како напаѓач и најдобар стрелец ми е, Фелаини е ѕвериште, Родвел е солиден покрај него, али далеку пред сите е Пиенар, типот растура по крилата. Буонаноте му треба време да се прилагоди иначе е супер.
Надминат нет иам а и ме мрзи да ставам слики сеа, ке стаам на крај на сезона :smir:

koga go instaliram menagerov , moram da go instaliram Steam ?

ili da go stikliram toa vtoroto sto e za Offline ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom