Football Manager 2010

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
играва е камен најмногу ме бендисува тактиката
има 2 шпанци едниот 16 години од билбао и другиот мислам дека има 16(незнам точно) од атлетико мадрид но бидејки слаб сум со финансии во ливерпул пропуштив да ги купам :) дајте вие некој предлог да си купам уште некој за 2 милјонки :)
http://www.fm-base.co.uk/forum/f73/fm-2010-wonderkid-list-please-read-t21654.html

Take your time.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
на 30 октомври излага цела игра така?

П.С. и ако се игра случајно некој турнир рачунајте ме како пријавен :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.117
Малце офтопик пошто ова е за ФМ09 али ај интересна е ситуацијава:

Мртва трка за титулата...

Attachments

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Скоро никогаш не играм игри ама ваков тип на игри ми се доста интересни и сигурно ќе поминам многу непроспиени ноќи така да чекам да излези фифа менаџер 10 мислам дека требаше да излези на 12 октомври па не знам до кај е работата

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Скоро никогаш не играм игри ама ваков тип на игри ми се доста интересни и сигурно ќе поминам многу непроспиени ноќи така да чекам да излези фифа менаџер 10 мислам дека требаше да излези на 12 октомври па не знам до кај е работата

Ја мој човек!!!:smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
На 29 е официјално излагање.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Играта се појави на торент, и тоа од reloaded :)

На замунда ја има.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Искочена е, сеа уште пачови,кракови и такви срања,би требало до сабота да биде :)

п.с Само 2 и пол гига еј.Очекував повеќе да биде :)

Еве за тие што немаат акаунт на замунда.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Искочена е, сеа уште пачови,кракови и такви срања,би требало до сабота да биде :)

Да си ми жив и здрав :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.277

Што до Сабота да биде ? Готовo, чим е од Reloaded ондак ке лета, он мислам дека ја кракна минатиот пат мада ја и Иван имавме среќа па начекавме оргинален код :) .
Симнете и терајте, освен ако не излезе некој официјален пач во меѓувреме за средување на баговите, мада тоа беше стриктно за лани зашто обично SI вадат пачови на крај од годината и потоа уште еден на крај од Јануари и толку, лани имаше прееемногу грешки од козметички во тактиката до повреди на секој меч па беа принудени да вадат веднаш нов пач кој пак, не ги поправи работите :) .

Kajgana Shop

На врв Bottom