DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
ЈА снимив со новиот пач итн ама пак некако мн повредени имам секој 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш ли инсталирано VIsual C++ и DirectX..![]()
ајмо менаџери помагајте што е фрката,не сум во форма нешто,сакам да утепам досада
Имаш ли инсталирано VIsual C++ и DirectX..
Доколку не, тогаш треба да симнеш и инсталираш, потоа ќе проработи кај и да е![]()
Извини вака што задоцнив со линковите оти сега баш гледам, погледни во порака..сега видов дека немам,цакум пакум е реинсталиран виндоусот,дај пушти линкови ако не ти е мака жифти сфе![]()
реко сам тија пуштив на пет минути играва и не е можно толку да ја унаказиле со сите тие глупости и пропратни детали,боље солитер ќе играм цел ден.
12-ка златна и непрежалена.
реко сам ти![]()
Ако најдиш некоја кажвају пичку матер никако да се навикнам,ти ебам играта.
Дајте некои добри и испробани тактики кои пасуваат со последниот пач
4-2-3-1, 4-3-2-1 и 4-3-3 сите горе доле се успешни зависи што тим имашу пичку матер никако да се навикнам,ти ебам играта.
у пичку матер никако да се навикнам,ти ебам играта.
оваа јас ја играм со Сасуоло...прва сезона бев втор во лига 5 бода позади јуве..освоив куп...2ра сезона осоив лига европа и серија А...трета сезона освоив тројна круна...Како боза иде тактикава...над 110+ гола во сезона гарантирано даваш...Берарди успеав да го шитнам за 82 милиони на реал од што беше толку добар!! Башка паѓаат многу и асистенции...обавезно 2ца имаш во први 5 асистенти во лигата...Ја постираа пред некоја страна.
http://www.footballmanagerstory.com/best-fm-2015-tactics-tinkermans-goalscoring-strikerforce/
Испробана на последниот пач, функционира одлично со Лацио и Италија, а не е лошо и со Билбао.
Ако немаш доволно напаѓачи за таа тактика, истренирај ги крилата како напаѓачи - false nine.
На замунда штотуку излезе верзија со последниов пач, ваљда 3.2 е последниот пач.
Баш да пробам да видам дал е ок, иначе воопшто не ја играв 15кава.
edit, The game is updated to the latest patch 15.3.2.
Па поентата е да се даваат голови повеќе со тактикава...Со корнерите им е полн погодок...ако функционира тоа зашто би ги стаил на дефалт?Тактиката не е ништо посебно. Добра е само заради тоа што доаѓа до експлотирање на корнерите и секој втор гол го даваш после корна. Ставете све default на корнери и ќе видите колку е квалитетна.