Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
@Џонтра Волта не на предходниот пач на 15.3.1 му доаѓа...ама многу е добра тактиткава со повеќе тимови иам пробано и стварно е успешна...т.е паѓаат голови
http://www.footballmanagerstory.com/best-fm-2015-tactics-tinkermans-goalscoring-strikerforce/
http://www.footballmanagerstory.com...ermans-goalscoring-strikeforce-on-patch-15-3/
Ај баш ќе ги пробам на 3.2, и така не ми е по кејф играва, што кур.

Ај баш ќе ги пробам на 3.2, и така не ми е по кејф играва, што кур.
Пробај види..ја со 3 тима ја пробав..Со милан негде 120 гола во сезона дадов...Со новара и тоа куп освоив прва сезона ги однесов до сериа А просек над 100 Гола по сезона...сеа еве и со сасуоло стигнав до полуфинале најверојатно и финале а до 25 коло иам дадено 86 гла во лига...

Пробај види..ја со 3 тима ја пробав..Со милан негде 120 гола во сезона дадов...Со новара и тоа куп освоив прва сезона ги однесов до сериа А просек над 100 Гола по сезона...сеа еве и со сасуоло стигнав до полуфинале најверојатно и финале а до 25 коло иам дадено 86 гла во лига...
Ќе почнам со Сампдорија, таман имаат идеални играчи за формацијава.
Можам да замислам што ќе праат Ето-Едер-Муриел у напад. :D

Ќе почнам со Сампдорија, таман имаат идеални играчи за формацијава.
Можам да замислам што ќе праат Ето-Едер-Муриел у напад. :D
Kај мене Заза е со 19 и 11 асистенции берарди е со 18 гола и 6 асситенции и сансоне е со 8 гола и 20 асистенции а тек 28 коло сум...така да ќе се истурат...Играј ги Ето и Муриел како лажни деветки а едер како АF и гајле немаш...

Kај мене Заза е со 19 и 11 асистенции берарди е со 18 гола и 6 асситенции и сансоне е со 8 гола и 20 асистенции а тек 28 коло сум...така да ќе се истурат...Играј ги Ето и Муриел како лажни деветки а едер како АF и гајле немаш...
Ето и Едер лажни деветки и у шпиц Окака/Мјуриел

img
img

Tитулата ми кидна за 2 бода...ама купот си го осоив ..најдобри играчи ми испаднаа ледесма и переира и тоа двајцата на фри...е сеа тапа е што за наредна сезона иам само 13 милиони за трансфер а 12 одма ги потршив
за лукас ромеро....ваљда ради купов ќе дадат уште некоја пара..

Па малце, некои 1-2 месеци поминав и не сум уклучил. Делува на добра тактика, ја со Интер сепак почнав а не Сампдорија и ми делува јако.
пиши дека е за 15.3 е сеа јбг..... сакам да најдам некоја посалам тактика

пиши дека е за 15.3 е сеа јбг..... сакам да најдам некоја посалам тактика
Не знам, мене не ми се свиѓа играва некако, затоа и не ја играм многу многу... Можда вака со некоја интересна тактика, да изигравам менаџер само, онака неам сили да се нервирам да праам мои тактики.

Не знам, мене не ми се свиѓа играва некако, затоа и не ја играм многу многу... Можда вака со некоја интересна тактика, да изигравам менаџер само, онака неам сили да се нервирам да праам мои тактики.
Интерфејсот мене мн ми го искомплицираја пособено за позициите бирање и клавање катастрофа м ие

Интерфејсот мене мн ми го искомплицираја пособено за позициите бирање и клавање катастрофа м ие
И мене, некако ми е тешка играта ме уморува кога ја гледам, многу е вештачка, нашминкана, налупани ствари, за кур не ја бива. Златна 12ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom