Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
ЈА снимив со новиот пач итн ама пак некако мн повредени имам секој 2

ac2b0bdf7a5bad56b816662a265c36b8.jpg

ајмо менаџери помагајте што е фрката,не сум во форма нешто,сакам да утепам досада

ac2b0bdf7a5bad56b816662a265c36b8.jpg

ајмо менаџери помагајте што е фрката,не сум во форма нешто,сакам да утепам досада
Имаш ли инсталирано VIsual C++ и DirectX..
Доколку не, тогаш треба да симнеш и инсталираш, потоа ќе проработи кај и да е :D

Имаш ли инсталирано VIsual C++ и DirectX..
Доколку не, тогаш треба да симнеш и инсталираш, потоа ќе проработи кај и да е :D

сега видов дека немам,цакум пакум е реинсталиран виндоусот,дај пушти линкови ако не ти е мака жифти сфе :D

сега видов дека немам,цакум пакум е реинсталиран виндоусот,дај пушти линкови ако не ти е мака жифти сфе :D
Извини вака што задоцнив со линковите оти сега баш гледам, погледни во порака..

ја пуштив на пет минути играва и не е можно толку да ја унаказиле со сите тие глупости и пропратни детали,боље солитер ќе играм цел ден.

12-ка златна и непрежалена.

ја пуштив на пет минути играва и не е можно толку да ја унаказиле со сите тие глупости и пропратни детали,боље солитер ќе играм цел ден.

12-ка златна и непрежалена.
реко сам ти :D

реко сам ти :D

у пичку матер никако да се навикнам,ти ебам играта.

Дајте некои добри и испробани тактики кои пасуваат со последниот пач

Ако најдиш некоја кажвај :D

4-2-3-1, 4-3-2-1 и 4-3-3 сите горе доле се успешни зависи што тим имаш ;)

Ја постираа пред некоја страна.

http://www.footballmanagerstory.com/best-fm-2015-tactics-tinkermans-goalscoring-strikerforce/

Испробана на последниот пач, функционира одлично со Лацио и Италија, а не е лошо и со Билбао.

Ако немаш доволно напаѓачи за таа тактика, истренирај ги крилата како напаѓачи - false nine.

Ја постираа пред некоја страна.

http://www.footballmanagerstory.com/best-fm-2015-tactics-tinkermans-goalscoring-strikerforce/

Испробана на последниот пач, функционира одлично со Лацио и Италија, а не е лошо и со Билбао.

Ако немаш доволно напаѓачи за таа тактика, истренирај ги крилата како напаѓачи - false nine.
оваа јас ја играм со Сасуоло...прва сезона бев втор во лига 5 бода позади јуве..освоив куп...2ра сезона осоив лига европа и серија А...трета сезона освоив тројна круна...Како боза иде тактикава...над 110+ гола во сезона гарантирано даваш...Берарди успеав да го шитнам за 82 милиони на реал од што беше толку добар!! Башка паѓаат многу и асистенции...обавезно 2ца имаш во први 5 асистенти во лигата...

Тактиката не е ништо посебно. Добра е само заради тоа што доаѓа до експлотирање на корнерите и секој втор гол го даваш после корна. Ставете све default на корнери и ќе видите колку е квалитетна.

На замунда штотуку излезе верзија со последниов пач, ваљда 3.2 е последниот пач.
Баш да пробам да видам дал е ок, иначе воопшто не ја играв 15кава.

edit, The game is updated to the latest patch 15.3.2.

Nemozam da ja najdam na zamunda so posledniot patch?
Aj ako imash link prati po PP

Тактиката не е ништо посебно. Добра е само заради тоа што доаѓа до експлотирање на корнерите и секој втор гол го даваш после корна. Ставете све default на корнери и ќе видите колку е квалитетна.
Па поентата е да се даваат голови повеќе со тактикава...Со корнерите им е полн погодок...ако функционира тоа зашто би ги стаил на дефалт?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom