Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Well+I+can+t+tell+the+difference+_6090a5ebfdc9d2e14f94260a020736f9.gif

zKgOBDL.jpg

toa ne e nisto cudno od depay stavi slika so 60 gola vo anglisko ili italijansko :D

R7zuIqC.jpg

dCPMxju.jpg

Море вака одамна немам доминирано у лига :tvg:

Можи некој да кажи линк од каде да го спуштам најновиот пач ?

HELP ANYONE?igram so milan i nikako ne mozam dobro da igram u odbrana.sekoja sezona zavrsuvam so minium od 50 gola primeni ako ne i poveke od 60.dadeni nemam premnogu,prosek okolu 90 pa taka titula ni na kraj pamet ne mi doaga.najcesto se macam i liga na sampioni da se plasiram. a toa so titula imam problem i do 2019.dopolnitelni informacii koi mozebi se problem. patch .15.1.3 pc pola zvezda.odbrana prosecna (rami,caulker,de sciglio,rodriguez i sliscni koi ne bi trebalo da imam problemi). tipicen primer:go imav leali isto kako i drugite golmani primi okolu 30 vo rotacija so drug golman i drugiot imase isto tolku.a gledav na youtube footymanager na primer go ima leali primi 20 i nekoj gol vo cela sezona ako ne se lazam i nemase nikoj problem. nekoe resenie? :(:(:(

Дај тактика и тим што имаш :icon_mrgr:

Може да земаш слободни играчи од Удинезе и Гранада? Знам на ФМ13 кога играв со Удинезе праќав понуди на играчи од Вотфорд и Гранада за 0 и сите понуди „мораа“ да бидат прифатени. Не знам дали е исто и со Вотфорд кога играш.

Давајте фикс да следам имињава лажни оти фрлам компјутерот..

Ако мислиш на репрезентациите на Германија, Јапонија, лигиве и сл., повели: http://bit.ly/1E1BuyQ

мене проблемот ми е во тоа што има некој шкљ имиња, дури и името на тренерот ми е некако арапски.

мене проблемот ми е во тоа што има некој шкљ имиња, дури и името на тренерот ми е некако арапски.
пролистај назад низ страниве имаше некој фикс. ме мрзи да го барам во првите 10-15 страни беше ама 100% има :)

Многу лесен овој серијал на ФМ 2015 многу полесен од минатите
OM_v_Olympique_Lyonnais_Stats_Player_Ratings.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom