Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки на loading застанува и не се уклучува играта.. што може да биде ?

Pozdrav,

Ove godine sam uradio sve lige Makedonije. Sutra izbacujem za DOWNLOAD a pratiće dodatak grbovi za oko 60 klubova, možda FP i možda dresovi.

Zahvaljujem na pomoći macedonianfootball.com. :)

Posle Cg, BIH uradio sam i sve lige Makedonije. Pogotovo za BIH i Makedoniju je to po prvi put na FM da će imati sve lige i to relativno brzo posle dve nedelje od izlaska igre.

Слобо друже, дали си ги направил и трета лига македонска!? :)

3,4 i 5 MFL su napravljene. :) Uz regionalne i nacionalne kupove. :)
FK RASTAK GO IMA ? :D[DOUBLEPOST=1416709448][/DOUBLEPOST]Ми правите лиги :confused:
Ја пукам 2012ка (ради мртвиов мој пц) со Вардар :D на почеток у 2ра лига се изгледа битолчанец го правел едитот да се ситат :ROFLMAO: 2ра сезона сум сеа и никој подобар нејке да ми дојде цел тим црнци ми е али затоа Звезда ебење у сред БГ 0-3 и Трабзон 0-0 дома 2-2 гости и ете ме у групи куп уефа :D

п.с на почеток Милевски е вметнат како играч, го има и Брага :LOL:

Од тие што играат и играле ги имам:Ивановски,Петров,Остоја,Пеџа,Деспотовски,Војовиќ,Глишич,Љамче и Павловичmwaaaa.JPG:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Последно уредено:
Danas ću postaviti link za DOWNLOAD. Trebalo bi sve da ima, male su šanse da sam pogrešio u ubacivanju timova jer sam podatke dobijao od admina sa macedonianfootball.com što znači da je dodato preko 200 klubova u bazu.

Ima još posla pa kasnije postavljam temu ovde. :)

Сакате да започнеме предизвик за да играме со клубови од најслабата македонска лига и да поставуваме апдејти до каде сме?

Немаш поента у тоа братче ;) преслаби се нашите лиги за тоа :D

Немаш поента у тоа братче ;) преслаби се нашите лиги за тоа :D

Па тоа е фората на FM. Не е да почнеш со Реал, Баерн, Челзи кои веќе се на врвот.

Stavljeno je da je rus "owner" Vardara dok predsednik ostaje isti. :)

Jedino još nemam podatke o pravilima za mlade igrače ili strance u ligama. Kakva su Vam ograničenja?

Stavljeno je da je rus "owner" Vardara dok predsednik ostaje isti. :)

Jedino još nemam podatke o pravilima za mlade igrače ili strance u ligama. Kakva su Vam ograničenja?

Ko ima para, taj igra.

Неограничен број на странци, во клуб и на натпревар.
За млади мислам дека треба барем 1 да има под 21 година ама не сум сигурен...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom