Хахаха, море дај боже да е така!Ако не си играл, поубаво не почнувај...оти нема да станеш од играта. =)
Него ај објасните ми малце како може онлајн да се игра и нешто повеќе за играта ако не ве мрзи, затоа што не можам да чекам!!!
Хахаха, море дај боже да е така!Ако не си играл, поубаво не почнувај...оти нема да станеш од играта. =)
мислам дека асистентот игра за тебе,али ако се договориш убаво нема да има потребаАбе и ја ќе ја купам оваа Менаџер 2008! Конечно се решив Никогаш не сум играл Менаџер отприлика знам што е купуваш играчи и тие работи гледаш утакмици, ама не ми јасно како може да се игра онлајн менаџер бе? Кога тимот ти игра не играш ТИ!
Абе исто се игра како и сам кога играш само што освен ти има и друг човек кој раководи со друг тим од истата лига...е сега најубаво е со тој другиот ( веројатно со некој другар ќе играш мрежно ) да си се договорите кој кои играчи ќе ги купува за да немате кавги и џабе да се расфлате пари т.е. да му ја кревате цената на некој играч кој и двајцата сакате да го купите...иначе кога се игра натпревар,пред натпреварот и двајцата си ги местите тимовите и тактиката и го пуштате натпреварот...во било кое време додека трае натпреварот може било кој од вас да си прави измени во играчите (нормално дозволени се само 3 измени ) или измена во тактиката...ееее ко ќе се сетам колку години игравме Менаџер со еден мој другар порано ( зборувам за вистински години )...прв пат почнавме мрежно да играме Менаџер со другарот на FM 2001/2002 па се до предпоследниот FM 2006...лудница е играње во мрежа на FM...иначе може без проблем да се игра мрежно и ако не се во иста мрежа врзани компјутерите...доволно е само еден да креира сервер а другиот да влези на тој сервер со тоа што ќе ја пише IP адресата од креираниот сервер ( нормално пред тоа креаторот на серверот треба да му ја каже неговата IP адреса )Хахаха, море дај боже да е така!
Него ај објасните ми малце како може онлајн да се игра и нешто повеќе за играта ако не ве мрзи, затоа што не можам да чекам!!!
не би било лошо и кај мене , ако не ти е тешко.пратено кај двајцата
link be druze...ajde molim teја има да ја спуштиш