Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
закон е игрицата,али само до полусезона:toe:.играта може и порано од 19 да искочи бар се надевам

Football menager 08

Dali znaj nekoj koga ke izlezi ovaj menager i so ke ima nekoj novosti ili takvi cuda ?

Го симнав демото од нет пред два дена. Се спремам психички за неизлегување од дома :) А обично излегува секоја година околу октомври :vozbud:

изгледа 28 Октомври веќе ќе биде во продажба ...

на 19 октомври,коа ќе искочи bye bye social life

Dajte be koga ke izleze noviov Manager da se organizirame i da igrame mrezno... A ne vaka koj stigne se fali kolku tituli osvojuval:)

Јас утре појачувам компјутер. Од следнава недела натака не ме барајте. ПЕС 08, НБА 08, NFS Street, ФМ 08... omg се враќам 4 години наназад.

*само ако кажите дека сум престар за вакви ствари ќе има мавање :pipi:

Јас утре појачувам компјутер. Од следнава недела натака не ме барајте. ПЕС 08, НБА 08, NFS Street, ФМ 08... omg се враќам 4 години наназад.

престар си :baeh:

не бе таман работа :pos2: татко ми можел ЦС да игра, ти да неможе на 19год. да ги играш тие игри :helou:

Momci de be kazejte od kaj da ja slegnam igrata FIFA MENEGER 2007 aj plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Абе и ја ќе ја купам оваа Менаџер 2008! Конечно се решив :) Никогаш не сум играл Менаџер отприлика знам што е купуваш играчи и тие работи гледаш утакмици, ама не ми јасно како може да се игра онлајн менаџер бе? Кога тимот ти игра не играш ТИ!

Ако не си играл, поубаво не почнувај...оти нема да станеш од играта. =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom