Football Manager и останати Manager игри!

Dead Wrong

Love United Hate Glazer
Член од
8 септември 2007
Мислења
220
Поени од реакции
1
daj kazite nekoj dobar napagjaci levo krilo i defanzivci dobri
Друже, можда веќе имаш најдено играчи на позицииве (nekoj dobar napagjaci levo krilo i defanzivci ) но сепак би ти дал совет за некој играч на овие позиции:

Напад: Klose, Rafael Sobies(Betis),
лево крило: Nani, Vicente, Sneider(Ajax)
одбрана:Raul Albiol(Valencia), Vidic, Dani Alves,

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
кога излага нов Менаџер 07/08 дан знае некој или дајте линк ако има излезено да спуштим од нет ?

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Da ne slucajno ja znaete USM 98 (ultimate soccer manager) porano dosta ja igrav, mnogu interesen manager bese so dosta animacii i sliki od stadion, natprevari, prodavnici za dresovi, kancelarii, mestenje utakmici. Ako ja ima nekoj neka pise

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
почнав со cm2001/02, и редовно ја играм секоја наредна ама таа највеќе ми се допаѓа зашто е најтешка, овие новиве се некако многу лесни.ќе чекаме
2007/08 да видиме каква ќе биде:vozbud:

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
da be da za football menager i daj kazite nekoja finta za poeftino da gi zemam igracite sve nad 30 milioni gi placam a ovja pojakive pod 70 nemoes da gi zemes
E nomojt brat ima edna finta ama mnogu e komplicitana , treba podlaboko da navlezes vo igrata "hakerski" so se veli , jas ja igram FM2007 mnogu mi e dobra , so Milan imam drim tim napraeno dOo 2015 se so e mozno osvoiv nareden post ke stavam i sliki so igraci imam , sea ja pocnav odnovo 2010 Gilardinjo najak e 23gol na 20 natprevari vo seria A .

Ako baras napagjac , a voedno i levo krilo probaj zemigo Sergio Aguero od Atletiko Madrid 20 god. ama i mnogu skap (85 000 000 jas go zedov) , a i nani e dosta dobar!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Сега за сега нема уште излезено Менаџер , освен Премиум Менаџер ама поглуп менаџер немам видено... ајде уште 25 дена и ќе излезе нов... :salut:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.996
Procitav edna informacija deka na 19-ti izleguva novata FM. Znaci za 2 nedeli.

Go igrase nekoj demoto?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Платив 73 милиони за Ибрахимовиќ во втората сезона со Рома.. 52 гола во 49 утакмици, сам ги освои Seria A и Лига на Шампиони :)

Претходната сезона ги купив Theo Walcott од Arsenal (AMR/FC, 17 години, 15 милиони евра) и Nicolбs Millбn од Colo Colo (FC, 15 години), ги тренирав цела сезона заедно со Okaka и Aleandro Rosi.. сега имам 3 ѕверски напаѓачи по 17-18 години и супер дефанзивец од 21 годинa :)

Начекав и неколку 15-16 годишни деца со супер stats, ама не можев да ги купам поради ограничување на Рома (не смее повеќе од 1 играч со државјанство на земја надвор од EU).

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
Palacio od Boca za 11,500 000 се зема и е одличен напаѓаЧ
Marcelo од Fluminence за 8.000.000 најдобар лев бек на менаџерот

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.009
Procitav edna informacija deka na 19-ti izleguva novata FM. Znaci za 2 nedeli.

Go igrase nekoj demoto?
Јас моментално го играм демото :)...пред 2 дена го спуштив од нет ама на оваа верзија од демото шо го имам јас,има само 2 лиги ( англиска и шкотска лига )..колку шо гледам има бајаги новини на менаџеров ( за разлика од предходниот )...единствено шо малку ме нервира е новиот скин...бел е и малку ме замара ( иначе графички е супер )

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Јас го играв демото!!!Има Два вида на демо едното е Vannila,а другото е Gold.Разликата е во тоа што во vannilа имаш две лиги и нема слики на фудбалери,дресови....а сето тоа го има во Gold.Инаку играта ќе е стварно е добра,има многу новитети и како што вели Ptolomej Само скинот не чини
P.S.-Играва излегува на 19 овојо месец!!!!

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.009
Знам дека има 2 вида на демо и дека Gold демото е многу подобро ама не ми се трошеа 500 и кусур мегабајти за да го симнам ( башка шо не ми се чекаше скоро 2 сати додека се спушти )...хе хе хе...затоа си го спуштив vanilla демото бидејќи ме интересираше само да видам како изгледа и шо ќе има ново...ќе си почекам 2 недели да си ја земам целосната игра а за тоа време играм со Blackburn и се мачам да опстанам во Premier Ligue :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.996
Steta sto nema germanski quickstart vo demovo, bas mi se igrase so Bayern. Aj ke se strpam uste 2 nedeli, a za toa vreme ke si igram so Manchester ili Real. So United pocnav vise, stvarno e zaebano na pocetok, ima mnogu povredeni igraci.

Kajgana Shop

На врв Bottom