Football Manager и останати Manager игри!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ако не си играл, поубаво не почнувај...оти нема да станеш од играта. =)
Хахаха, море дај боже да е така! :)
Него ај објасните ми малце како може онлајн да се игра и нешто повеќе за играта ако не ве мрзи, затоа што не можам да чекам!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе и ја ќе ја купам оваа Менаџер 2008! Конечно се решив :) Никогаш не сум играл Менаџер отприлика знам што е купуваш играчи и тие работи гледаш утакмици, ама не ми јасно како може да се игра онлајн менаџер бе? Кога тимот ти игра не играш ТИ!
мислам дека асистентот игра за тебе,али ако се договориш убаво нема да има потреба

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.009
Хахаха, море дај боже да е така! :)
Него ај објасните ми малце како може онлајн да се игра и нешто повеќе за играта ако не ве мрзи, затоа што не можам да чекам!!!
Абе исто се игра како и сам кога играш само што освен ти има и друг човек кој раководи со друг тим од истата лига...е сега најубаво е со тој другиот ( веројатно со некој другар ќе играш мрежно ) да си се договорите кој кои играчи ќе ги купува за да немате кавги и џабе да се расфлате пари т.е. да му ја кревате цената на некој играч кој и двајцата сакате да го купите...иначе кога се игра натпревар,пред натпреварот и двајцата си ги местите тимовите и тактиката и го пуштате натпреварот...во било кое време додека трае натпреварот може било кој од вас да си прави измени во играчите (нормално дозволени се само 3 измени :) ) или измена во тактиката...ееее ко ќе се сетам колку години игравме Менаџер со еден мој другар порано ( зборувам за вистински години )...прв пат почнавме мрежно да играме Менаџер со другарот на FM 2001/2002 па се до предпоследниот FM 2006...лудница е играње во мрежа на FM...иначе може без проблем да се игра мрежно и ако не се во иста мрежа врзани компјутерите...доволно е само еден да креира сервер а другиот да влези на тој сервер со тоа што ќе ја пише IP адресата од креираниот сервер ( нормално пред тоа креаторот на серверот треба да му ја каже неговата IP адреса )

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
неделава излагаа менаџерот...

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.009
Абе Иван...а да го клаеше линкот јавно на топиков за сите да си го спуштиме? :) Јас најдов неколку линка за спуштање ама не се free

Kajgana Shop

На врв Bottom