Football Manager и останати Manager игри!

Член од
11 јули 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Може ли некој да ми каже линк да ја спуштам играта ФМ 2007 дека линковите од fm2007.blog.com.mk не работат....

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.996
Mnogu ja igam championship manager 2007 na psp ama mi se zdosadi
od pocetok mi dadoja ne znam dali bese 250 ili 350M gi iznakupiv najakite igraci za Real Madrid i Real Madrid B, tie so bea vo Real Madrid B se sega vo C, izigrav 10 sezoni, ke gi snema segasnite igraci i posle so?
dzabe igranjeto
Pa toa e i fintata, da najdes novi super igraci. Po toa se poznavaat dobrite menadzeri.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Знае некој каде можам да најдам нешо печ за македонска лига за Football Manager 2007? Ако знае, или ако некој има таков печ нека пише ПП. Исто така ако некој знае од каде да симнам знакчиња за Football Manager нека пише (мислам на знакчињата на тимовите за кои не се исплатени правата).

П

Паспарту

Гостин
Знае некој каде можам да најдам нешо печ за македонска лига за Football Manager 2007? Ако знае, или ако некој има таков печ нека пише ПП. Исто така ако некој знае од каде да симнам знакчиња за Football Manager нека пише (мислам на знакчињата на тимовите за кои не се исплатени правата).
и ја барам печ со македонска лига, па ако има некој исто така нека пише :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
па идете на официјалната страна...ако нема таму, прашајте на Football Mеnager форумот...па креаторите на играта ке ви кажат најубоо...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Контакирајте ме на мсн. Имам некои интересни пачови, но сепак немам од мак лигата. Можам да ви кажам како сами да направите.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ја го иам ќе ви го пратам по приватни пораки линкот

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Си ја апдејтував цела игра :music3:

- ги имам и трансферите и мак лига можам да играм!

п.с. почнав со Вардар еј!!!

Г

Грејвдигер

Гостин
незнам дали иван1реал ви ги дал линковите од МК лигата, што ги има брат ми поставено на бадијала, али еве ви го :)
............
Еве ви линк од македонската лига
http://www.bestsharing.com/f/Zn5cr9216633

а потребен ви е печ 7.0.1

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Да ви објаснам во кратки црти што направив јас.

1. Ја инсталирав играта.
2. Ја кракував со кракот од цедето.
3. Ја уклучив, за да ми се направи фолдерот спортс интерактив во мај документс
4. Го зипував печот 7.0.2
5. После ја кракував играта со кракот за печот 7.0.2 (посебен крак е тоа 7.0.2)
6. Го екстрактирав фолдерот фмдатабејс (фолдерот со сите трансфери значи) во My Documents/Sports Interactive/ Football Manager/db
7. На истото место го екстрактирав и фолдерот со македонската лига.
8. Ја пуштам играта и кликам Њу гејм.
9. Си бирам со која датабејс сакам да играм и готово. (тоа со бирањето само ви се појавува.)
10. Уживајте.

Kajgana Shop

На врв Bottom