Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ми донесоа iPhone 4s кодиран на Sprint USA. Може ли да ми каже некој како може да се декодира?Пробав со rsim 10 на другар несакаше никако и се нервирам....

ме интересира дали во Скопје можам да најдам/купам код за декодирање Htc one m7?

Не е проблем донеси го.[DOUBLEPOST=1446408405][/DOUBLEPOST]
Ми донесоа iPhone 4s кодиран на Sprint USA. Може ли да ми каже некој како може да се декодира?Пробав со rsim 10 на другар несакаше никако и се нервирам....

Moже преку сервер, ама мислам околу 90тина евра е и не е исплатливо...

ГО рестартирав случајно. И земав да внесам ПИН, го одби 3 пати. Сега внесувам ПУК, па после ми бара НОВ пин, го внесувам ПИН2, пак одбива. Од 10 обиди имам уште 5. Не знам што да правам, не се отклучува.

ГО рестартирав случајно. И земав да внесам ПИН, го одби 3 пати. Сега внесувам ПУК, па после ми бара НОВ пин, го внесувам ПИН2, пак одбива. Од 10 обиди имам уште 5. Не знам што да правам, не се отклучува.

Уште ти фали да напишеше ШТО си рестартирал - пеглата, тостерот, блендерот??? Која марка ти е куќниот апарат ? :)

Уште ти фали да напишеше ШТО си рестартирал - пеглата, тостерот, блендерот??? Која марка ти е куќниот апарат ? :)
Без ирониии те молам, испаѓаш ти глуп, пегла има ли пин, тостер или блендер ? И темата горе си пишува МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ !
Ако знаеш одговори ако не не се прај паметен.

Без ирониии те молам, испаѓаш ти глуп, пегла има ли пин, тостер или блендер ? И темата горе си пишува МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ !

Аааа мобилни телефони била темата, не знаев јас прв пат сум овде...

На galaxy s4 , купив нов пуњач вчера, но и тоа не помогна, не се пуни воопшто.
конекцијата ја наоѓа, вика дека се пуни , ама не се пуни.
Дали е ова батеријата, или па усб портот му е заебан?

На galaxy s4 , купив нов пуњач вчера, но и тоа не помогна, не се пуни воопшто.
конекцијата ја наоѓа, вика дека се пуни , ама не се пуни.
Дали е ова батеријата, или па усб портот му е заебан?
Треба да се проба/провери, можеби е батерија, може флет со конектор за полнење, може на плоча е дефект ...

Треба да се проба/провери, можеби е батерија, може флет со конектор за полнење, може на плоча е дефект ...
Kako da napraam tie proverki?
Najlesno na servis da go odnesam.
Koi se dobri nekoi preporaki?
posleden pat koa popravav telefon bev kaj edni blisku do JBT skoloto. ama tie bea mnogu losi.

А бе Крале те прашуе шо телефон имаш инаку тој држи мобилара [emoji16]

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Чекај за нов пин го пишиш пин2?

Kako da napraam tie proverki?
Najlesno na servis da go odnesam.
Koi se dobri nekoi preporaki?
posleden pat koa popravav telefon bev kaj edni blisku do JBT skoloto. ama tie bea mnogu losi.
Сам можеш да пробаш со друга батерија, инаку моја претпоставка е дека е флетот со конектор за полнење ... пиши на ПП ако сакаш да го донесеш за поправка

Екран за Galaxy S4 Mini (i9195) кај можам да најдам и која цена?

Значи вака ,имам проблем со пребрзото трошење на батеријата на телефонот.И тоа главни потрошувачи ми се Android System i Google Play Services ....ени ајдиас плис како да го средам проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom