ме интересира дали во Скопје можам да најдам/купам код за декодирање Htc one m7?
Moже преку сервер, ама мислам околу 90тина евра е и не е исплатливо...Ми донесоа iPhone 4s кодиран на Sprint USA. Може ли да ми каже некој како може да се декодира?Пробав со rsim 10 на другар несакаше никако и се нервирам....
Уште ти фали да напишеше ШТО си рестартирал - пеглата, тостерот, блендерот??? Која марка ти е куќниот апарат ?ГО рестартирав случајно. И земав да внесам ПИН, го одби 3 пати. Сега внесувам ПУК, па после ми бара НОВ пин, го внесувам ПИН2, пак одбива. Од 10 обиди имам уште 5. Не знам што да правам, не се отклучува.
Без ирониии те молам, испаѓаш ти глуп, пегла има ли пин, тостер или блендер ? И темата горе си пишува МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ !Уште ти фали да напишеше ШТО си рестартирал - пеглата, тостерот, блендерот??? Која марка ти е куќниот апарат ?
Аааа мобилни телефони била темата, не знаев јас прв пат сум овде...Без ирониии те молам, испаѓаш ти глуп, пегла има ли пин, тостер или блендер ? И темата горе си пишува МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ !
Ако знаеш одговори ако не не се прај паметен.
Треба да се проба/провери, можеби е батерија, може флет со конектор за полнење, може на плоча е дефект ...На galaxy s4 , купив нов пуњач вчера, но и тоа не помогна, не се пуни воопшто.
конекцијата ја наоѓа, вика дека се пуни , ама не се пуни.
Дали е ова батеријата, или па усб портот му е заебан?
Kako da napraam tie proverki?Треба да се проба/провери, можеби е батерија, може флет со конектор за полнење, може на плоча е дефект ...
А бе Крале те прашуе шо телефон имаш инаку тој држи мобилараБез ирониии те молам, испаѓаш ти глуп, пегла има ли пин, тостер или блендер ? И темата горе си пишува МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ !
Ако знаеш одговори ако не не се прај паметен.
Нема врска шо телефон има, на секој телефон си има ПИН.А бе Крале те прашуе шо телефон имаш инаку тој држи мобилара
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Чекај за нов пин го пишиш пин2?ГО рестартирав случајно. И земав да внесам ПИН, го одби 3 пати. Сега внесувам ПУК, па после ми бара НОВ пин, го внесувам ПИН2, пак одбива. Од 10 обиди имам уште 5. Не знам што да правам, не се отклучува.
Сам можеш да пробаш со друга батерија, инаку моја претпоставка е дека е флетот со конектор за полнење ... пиши на ПП ако сакаш да го донесеш за поправкаKako da napraam tie proverki?
Najlesno na servis da go odnesam.
Koi se dobri nekoi preporaki?
posleden pat koa popravav telefon bev kaj edni blisku do JBT skoloto. ama tie bea mnogu losi.