Не е до крпичка, не чини тачот.[DOUBLEPOST=1444807527][/DOUBLEPOST]Пред некој ден мењав тач и дисплеј на Alcatel one touch idol, почна да ми фаќа тачот сам на одредено место, па почна на повеќе места, го однесов и тој ми вика бриши го со крпичка за очила и нема да фаќа сам, и мене колку и да ми беше глупо си викам ај да пробам, и не знам како, магично долниот дел од екранот си работи сеа нормално ама горниот лев дел пак продолжува да си се стиска рандом кога и да му текне..Шо може да е? Има некакво чаре или да му го носам пак..
Различно е, за повеќето самсунг се потребни специјализирани боксови, за ајфон постарите може со софтвер, новите не исклучиво преку кодови.дечки може ли некој да ми каже некоја информација за декодирање(sim unlocking) на смартфони (самсунг,ајфон) треба да имаш некој софтвер или ?
Треба да си купиш Код и да декодираш оти без пари не бивадечки може ли некој да ми каже некоја информација за декодирање(sim unlocking) на смартфони (самсунг,ајфон) треба да имаш некој софтвер или ?
Више дара него масла. Додека го сервисираш и поправиш, ќе дојдеш до небулозни трошоци по мене што не се исплатат за тој модел.Имам iphone 4s кодиран на спринт. Кога го уклучувам не ми работи ви фи.некој добар сервис да каже кај можам да одам?
Треба да штиклираш опции за нотификации туку оди во сетинг таму горе што е како запчаник и таму да се селектира кое сакаш шорткати да има во нотификациски бар ...Ми го снема Notification drawer / bar. Поточно кога ќе стиснам на коцката горе не ми се појавуваат shortcut за gps, wifi итн. Стои само црна слика. Знае некој шо е работата?
Нема нишо пред да прашам тука пробав се, разгледував и во settings и некои апликации инсталирав и така пробував нишо не успеав.Треба да штиклираш опции за нотификации туку оди во сетинг таму горе што е како запчаник и таму да се селектира кое сакаш шорткати да има во нотификациски бар ...
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk