Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Француско-израелскиот Synonyms, или победникот од Берлин, ми е засега во ТОП 5 за годинава.
Феноменална камера, одлично сценарио и ептен good вајб филм.

засега:

Parasite
Joker
Synonyms
The Farewell
Honeyland

special mention: Pain and Glory, Midsommar, Once upon a time...

Го симна некој Ханиленд да каже што квалитет е снимката на YTS? По сликите што ги имаат ставено делува ко кака.
Да, кака е дури и 1080п верзијата. Тој што снимал слабо снимал, 2100kbps е од YTS, а стримот беше 4000 или 4500.

Излезен е на ДВД чинам ханиленд? Ваљда не би требало ептен срање да е?
Излезен е на DVD ама нема излезено пиратски release од DVD source туку само снимани од стриминг сајтови.

Она кога ќе те прашат како започна третата светска војна:

Прегледај го приврзокот 221671

Џими брат и ти си издишан више,ја сум одамна ама ти си ми зад петици.
Џими беееееее...
Ко видов колку срциња и ѕвезди сте му дале на филмов се шлогирав. :angel:Голем пораз за кајгана форумот е ова :(

На денешен ден требаше да излезе новиот филм на Дени Бојл :(

1573224797363.png

Има добра снимка за Star Wars: The Rise of Skywalker?
Пошто има ист режисер како седмицата...
Да, има одлична снимка од филмот :D
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) [1080p x265 HEVC 10bit BD AAC 6.1] [Prof]

Колин Фарел ќе го глуми Пингвинот во следниот Бетмен :icon_lol:

Потврдено е?
Знам на кастови одеше за улога во новиот Бетмен филм...
Исто и за Метју Меконахи за Туфејс.

Каква серија му прекинаа на човеков (ме мрзи сите години да ги покажувам на скриншатов, и сами си знаете) овие од Амазон..леле, леле, ја на место на Вуди никад нема да им простам иако ги победи на суд.... море мамицата :mad:

Прегледај го приврзокот 222327
Не разбирам шпански, што е работава?

Не разбирам шпански, што е работава?
Од 2002 до 2017 секоја година снимаше по едно филмче. Лани, со тоа ми-ту движењето не беше ни он поштеден со обвинувања за наводно сексуално злоставување на суштество од женски пол (не знам дали некоја накриво ја погледнал или му се дигнало курето), па така овој филмов што сега му го гледаат сите на Синедејс, а кој јас со задоволство би го пропуштил, наместо да излезе во 2018 (а готов беше), излезе во 2019. Така, испаѓа дека во 2018 нема снимено филм. :D
Автоматски споено мислење:

...or something like that!

Добра глума у режија, ама во целина Џокер не е топ филм. Премногу досадна беше приказната. 7/10

Последно уредено:
а наводно сексуално злоставување на суштество од женски пол (не знам дали некоја накриво ја погледнал или му се дигнало курето)
Вуди е докажан педофил.
Добра глума у режија, ама во целина Џокер не е топ филм. Премногу досадна беше приказната. 7/10
Темата непопуларни филмски мислења е that way >>>

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom