Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Има добра снимка за Star Wars: The Rise of Skywalker?
Пошто има ист режисер како седмицата...
Да, има одлична снимка од филмот :D
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) [1080p x265 HEVC 10bit BD AAC 6.1] [Prof]

Колин Фарел ќе го глуми Пингвинот во следниот Бетмен :icon_lol:

Колин Фарел ќе го глуми Пингвинот во следниот Бетмен :icon_lol:

Потврдено е?
Знам на кастови одеше за улога во новиот Бетмен филм...
Исто и за Метју Меконахи за Туфејс.

Бетменов има претерано добар кастинг освен црнецот се надевам дека на повидок е нова приближно добра трилогија ко она на Нолан.

чуден избор малце е, но цел каст им изгледа ко чуден избор.

Не баш малце. Мене ептен чуден избор ми е Фарел за Пингвинот. Со Дено сум задоволен, за Патинсон исто имам верба дека ќе го биде. Другиве ми се чудни решенија...

Не баш малце. Мене ептен чуден избор ми е Фарел за Пингвинот. Со Дено сум задоволен, за Патинсон исто имам верба дека ќе го биде. Другиве ми се чудни решенија...

Па затоа, пингвинот е еден дебелко, плукнат Џона Хил рецимо, Фарел не ми штима. Само Патинсон од овие некако ми делува океј.

Official Secrets одличен, многу подобар од очекуваното. Супер пејс за ваква тематика, не здосади ни во еден момент. Препорака од мене.

Каква серија му прекинаа на човеков (ме мрзи сите години да ги покажувам на скриншатов, и сами си знаете) овие од Амазон..леле, леле, ја на место на Вуди никад нема да им простам иако ги победи на суд.... море мамицата :@

1573600951098.png

Каква серија му прекинаа на човеков (ме мрзи сите години да ги покажувам на скриншатов, и сами си знаете) овие од Амазон..леле, леле, ја на место на Вуди никад нема да им простам иако ги победи на суд.... море мамицата :mad:

Прегледај го приврзокот 222327
OCD will be the end of us all

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom