- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.869
- Поени од реакции
- 4.476
Тапа филм и далеку од трилер![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тапа филм и далеку од трилер![]()
Некој добар нов трилер филм? Под нов мислам последни 5-6 години излезен.
@wot пошто го гледаше во кино dont worry darling она јебачина каква беше реакцијата во салата?
Ми легна филмов, Флоренце откина со улогава
И солиден делува по твојата оцена.Овој Амстердам ама безвезе филм
Да. Иако малце преразвлечено и предолго, горе-доле океј филм. 2 ипол саати е превише, поготово што не се ни потруди да објасни барем дел од минатото на Криси туку се концентрираше на запознавањето со девојчето кое траеше превише, на сметка на акцијата у вториот дел.@Filip Telford што велиш ти легна Man on fire ?
Отвори тема - Македонски филмови, ќе видиш.Го гледаше некој новиот на Манчевски да каже два три збора?
И мене ми личи на добро филмче, ама ќе почекаме догодина додека да може да го гледаме.Делува ко да ќе биде добро филмче
Приватна е на Штул џерманецот. Во неа само кадри на ДУИ работат, а врзани се и со министерство! Ти плаќаш, они диплома ти штанцаат!Odamna si pisuva taka, prakas model sto nema nikogas da ima takvi tehnicki specifikacii i si brkas rabota…..izmislena privatna usluzna labaratorija….plati i teraj