Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, овој Тома кој сега го даваат на МРТ1 е некој Director's Cut, или слично? Има сцени кои ги немаше во филмот кој јас го гледав, и плус, чинам подолг е.
Како на пример?

Ја не приметив ништо вишок, толку негде 2 и пол саати траеше.

Како на пример?

Ја не приметив ништо вишок, толку негде 2 и пол саати траеше.
Филмот што јас го гледав траеше саат и 47 минути. Штета што го избришав пред некое време од компјутер, па немам доказ.

Филмот што јас го гледав траеше саат и 47 минути. Штета што го избришав пред некое време од компјутер, па немам доказ.

гледај го овој обавезно, у четврток ако не се лажам ќе го репризираат. Сепак провери програмата.

Тогаш ти си гледал нешто сечено/лепено. 2 саати и 20 минути трае.

Толку траеше и торентот што го симнав и на ТВ кога го даваа.

Екстра сцени во серијата од есен ќе се гледаат.

гледај го овој обавезно, у четврток ако не се лажам ќе го репризираат. Сепак провери програмата.
А бе го гледав, и тој, и тој. Првиот беше пократок.

Гледај го и The Legend of 1900, исто на Торнаторе, исто со музиката на Мориконе.
Мене ми беше малце послаб од Синема, јас вчера го гледав после толку време у букмаркс.

Кај бе го нашол Тим Рот ебате у ваква драма да глуми не ми е јасен, од толку актери што поубаво и поемотивно би го донеле ликот на Новеченто, овој Тим Рот покварениот го земал. Не може тој негов тастерски поглед да те натера да сочувствуваш.

Освен оваа замерка другото е топ. Истотака прекрасен и топол филм.

На Синема цимолев, на овој не. Не може Тим Рот да те расплаче.

Не знам кај да прашам ама пошто темава е активна, замена за Нетфликс на iOS, пиратерија по можност, ми досади Нетфликс, се осеќам дека се ми е изгледано, сакам да си гледам нешто надвор од нивна понуда кога сум на работа трета смена.

Пред некој ден го симнав Stremio и сум
ептен задоволен. Топ слика, лесно за навигација и уште полесно за преводи.
Единствено мораш да имаш малку подобар интернет со оглед дека стримаш торенти но и тоа зависи од кој торент ќе го одбереш. Оние по 2-3 гб без проблем ги врти.

П.с. додека го пишував ова проверив од ајфонот на жена ми и не изгледа функционална апликацијата додека на андроид немам проблем. Пробај симни ја апп и види дали и кај тебе е исто, односно не дозволува да гледаш стримови.

Пред некој ден го симнав Stremio и сум
ептен задоволен. Топ слика, лесно за навигација и уште полесно за преводи.
Единствено мораш да имаш малку подобар интернет со оглед дека стримаш торенти но и тоа зависи од кој торент ќе го одбереш. Оние по 2-3 гб без проблем ги врти.

П.с. додека го пишував ова проверив од ајфонот на жена ми и не изгледа функционална апликацијата додека на андроид немам проблем. Пробај симни ја апп и види дали и кај тебе е исто, односно не дозволува да гледаш стримови.
65069B86-E383-4D8F-8B78-5984BF2280A5.png

Истово ми го дава и на ПопкорнТајм. Проклет ајфон, че го палим куча.
:place:

Не знам кај да прашам ама пошто темава е активна, замена за Нетфликс на iOS, пиратерија по можност, ми досади Нетфликс, се осеќам дека се ми е изгледано, сакам да си гледам нешто надвор од нивна понуда кога сум на работа трета смена.
И јас имам приметено дека на Нетфликс се сум гледал (зборам за филмови кои би сакал да ги гледам, или поточно, кои немам ништо против да ги гледам). А тоа се скоро сите филмови. Нетфликс е за љубители на серии, а ја не сум баш тоа.
Сега го стаив заради Вичер и исто како прошли пут, не можам да се натерам да го гледам, а ќе ми истече Нетфликсот уште некој ден. Вичер ми е сомнителна серија (не велам лоша). Но, гледав неколку (две) серии (не беа лоши) како и филмови, воглавно лоши.

И јас имам приметено дека на Нетфликс се сум гледал (зборам за филмови кои би сакал да ги гледам, или поточно, кои немам ништо против да ги гледам). А тоа се скоро сите филмови. Нетфликс е за љубители на серии, а ја не сум баш тоа.
Сега го стаив заради Вичер и исто како прошли пут, не можам да се натерам да го гледам, а ќе ми истече Нетфликсот уште некој ден. Вичер ми е сомнителна серија (не велам лоша). Но, гледав неколку (две) серии (не беа лоши) како и филмови, воглавно лоши.
Исто, затоа го откажав.

Само андроид за пиратерија.
Апликацијава не е достапна ниту на Самсунг ТВ (како и да им се викаше плејсторот)
Се мислам да земам таблет андроид за ова само:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom