Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.086
- Поени од реакции
- 62.207
@Filip Telford да кажеше дека сакаш да го менуваш никот, ќе свикавме интервенција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како на пример?Абе, овој Тома кој сега го даваат на МРТ1 е некој Director's Cut, или слично? Има сцени кои ги немаше во филмот кој јас го гледав, и плус, чинам подолг е.
Филмот што јас го гледав траеше саат и 47 минути. Штета што го избришав пред некое време од компјутер, па немам доказ.Како на пример?
Ја не приметив ништо вишок, толку негде 2 и пол саати траеше.
Филмот што јас го гледав траеше саат и 47 минути. Штета што го избришав пред некое време од компјутер, па немам доказ.
Тогаш ти си гледал нешто сечено/лепено. 2 саати и 20 минути трае.Филмот што јас го гледав траеше саат и 47 минути. Штета што го избришав пред некое време од компјутер, па немам доказ.
А бе го гледав, и тој, и тој. Првиот беше пократок.гледај го овој обавезно, у четврток ако не се лажам ќе го репризираат. Сепак провери програмата.
Гледај го и The Legend of 1900, исто на Торнаторе, исто со музиката на Мориконе.
Мене ми беше малце послаб од Синема, јас вчера го гледав после толку време у букмаркс.
Кај бе го нашол Тим Рот ебате у ваква драма да глуми не ми е јасен, од толку актери што поубаво и поемотивно би го донеле ликот на Новеченто, овој Тим Рот покварениот го земал. Не може тој негов тастерски поглед да те натера да сочувствуваш.
Освен оваа замерка другото е топ. Истотака прекрасен и топол филм.
На Синема цимолев, на овој не. Не може Тим Рот да те расплаче.
Не знам кај да прашам ама пошто темава е активна, замена за Нетфликс на iOS, пиратерија по можност, ми досади Нетфликс, се осеќам дека се ми е изгледано, сакам да си гледам нешто надвор од нивна понуда кога сум на работа трета смена.
Пред некој ден го симнав Stremio и сум
ептен задоволен. Топ слика, лесно за навигација и уште полесно за преводи.
Единствено мораш да имаш малку подобар интернет со оглед дека стримаш торенти но и тоа зависи од кој торент ќе го одбереш. Оние по 2-3 гб без проблем ги врти.
П.с. додека го пишував ова проверив од ајфонот на жена ми и не изгледа функционална апликацијата додека на андроид немам проблем. Пробај симни ја апп и види дали и кај тебе е исто, односно не дозволува да гледаш стримови.
И јас имам приметено дека на Нетфликс се сум гледал (зборам за филмови кои би сакал да ги гледам, или поточно, кои немам ништо против да ги гледам). А тоа се скоро сите филмови. Нетфликс е за љубители на серии, а ја не сум баш тоа.Не знам кај да прашам ама пошто темава е активна, замена за Нетфликс на iOS, пиратерија по можност, ми досади Нетфликс, се осеќам дека се ми е изгледано, сакам да си гледам нешто надвор од нивна понуда кога сум на работа трета смена.
Исто, затоа го откажав.И јас имам приметено дека на Нетфликс се сум гледал (зборам за филмови кои би сакал да ги гледам, или поточно, кои немам ништо против да ги гледам). А тоа се скоро сите филмови. Нетфликс е за љубители на серии, а ја не сум баш тоа.
Сега го стаив заради Вичер и исто како прошли пут, не можам да се натерам да го гледам, а ќе ми истече Нетфликсот уште некој ден. Вичер ми е сомнителна серија (не велам лоша). Но, гледав неколку (две) серии (не беа лоши) како и филмови, воглавно лоши.
Се мислам да земам таблет андроид за ова самоСамо андроид за пиратерија.
Апликацијава не е достапна ниту на Самсунг ТВ (како и да им се викаше плејсторот)