- Член од
- 29 септември 2016
- Мислења
- 464
- Поени од реакции
- 285
кој филм да го гледам? сакам да гледам некој добар филм ама не знам кој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Све гледај само не Three Colors Blue.
Каква е бре оваа глупоштина од филм????????
![]()
Све гледај само не Three Colors Blue.
Каква е бре оваа глупоштина од филм????????
![]()
Двајцата за раче и во Вардар!I ja ne gi sakam trite boi.![]()
Не знаеме глупи филмови, само сложени.не бе овие двата некако сложени ми изгледаат. којзнае дали ќе ги разберам дајте некој добар нешто со акција, со добра приказна. нешто како expendables тие филмови многу ми се допаѓаат. стварно се добри.
Како бе брат Expendables добри, па и со добра приказнане бе овие двата некако сложени ми изгледаат. којзнае дали ќе ги разберам дајте некој добар нешто со акција, со добра приказна. нешто како expendables тие филмови многу ми се допаѓаат. стварно се добри.
После оние чешките 2 негови, едниот што беше у клубот, не знам зашто се прелажав да го пуштам ова ццццц.Pustajte Handmaiden, so cekate?!?! Samo @MyloXyloto go gledal i ne zucnal. Sramota!
I ja ne gi sakam trite boi.![]()
Не Вардар, за ваков филм што изгледав у канта со вода би се удавил.Двајцата за раче и во Вардар!
во expendable се собрани сите најдобри глумци
приказната не е нешто посебно ама и не толку лоша
добрите глумци се тие што го прават филмот да биде супер
ако има нешто слично такво дај предложете
Апсолутно неслично ама многу подобар team-up се Ocean's 11/12/13во expendable се собрани сите најдобри глумци
приказната не е нешто посебно ама и не толку лоша
добрите глумци се тие што го прават филмот да биде супер
ако има нешто слично такво дај предложете
Си го згрешил форумот. Такви филмови прашај во Играчница, може ќе ти препорачаат.не бе овие двата некако сложени ми изгледаат. којзнае дали ќе ги разберам дајте некој добар нешто со акција, со добра приказна. нешто како expendables тие филмови многу ми се допаѓаат. стварно се добри.
Како не сум зуцнал, го испофалив коа го гледав, не си приметил. Сега за сега си трепка во најдобрите за 16'Pustajte Handmaiden, so cekate?!?! Samo @MyloXyloto go gledal i ne zucnal. Sramota!