Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Blame the love-hate relationshipwot па акнал казнени
Blame the love-hate relationshipwot па акнал казнени
Види ја љубоморнаЛол дечки темата е за филмови, не за вие да правите пазар од неа. Има таму тема за форумски јубилеи пишете си, јас дојдов да видам Аронофски до кај е со Џенифер Лоренс, не да правам статистики за пишани мислења.
Немој и од оваа тема да се откажиш.Лол дечки темата е за филмови, не за вие да правите пазар од неа. Има таму тема за форумски јубилеи пишете си, јас дојдов да видам Аронофски до кај е со Џенифер Лоренс, не да правам статистики за пишани мислења.
после вакво спуштање некој и од форумов би се откажал, генијалноНемој и од оваа тема да се откажиш.
Еј на онолку материјал толку да не си креативен и само ова да ти текне...Немој и од оваа тема да се откажиш.
rabotata e zoshto ima tolku materijal in a first placeЕј на онолку материјал толку да не си креативен и само ова да ти текне...
Полна месечина.rabotata e zoshto ima tolku materijal in a first place
Mulholland Driveкој филм да го гледам? сакам да гледам некој добар филм ама не знам кој.
I ja ne gi sakam trite boi.Све гледај само не Three Colors Blue.
Каква е бре оваа глупоштина од филм????????
Све гледај само не Three Colors Blue.
Каква е бре оваа глупоштина од филм????????
Двајцата за раче и во Вардар!I ja ne gi sakam trite boi.
Не знаеме глупи филмови, само сложени.не бе овие двата некако сложени ми изгледаат. којзнае дали ќе ги разберам дајте некој добар нешто со акција, со добра приказна. нешто како expendables тие филмови многу ми се допаѓаат. стварно се добри.