Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Лол дечки темата е за филмови, не за вие да правите пазар од неа. Има таму тема за форумски јубилеи пишете си, јас дојдов да видам Аронофски до кај е со Џенифер Лоренс, не да правам статистики за пишани мислења. :kezec:

Лол дечки темата е за филмови, не за вие да правите пазар од неа. Има таму тема за форумски јубилеи пишете си, јас дојдов да видам Аронофски до кај е со Џенифер Лоренс, не да правам статистики за пишани мислења. :kezec:
Види ја љубоморна :D
Драга Кајгана is overrated!

Немој и од оваа тема да се откажиш.

кој филм да го гледам? сакам да гледам некој добар филм ама не знам кој.

Све гледај само не Three Colors Blue.

Каква е бре оваа глупоштина од филм???????? :facepalm:
1419884651125.gif

не бе овие двата некако сложени ми изгледаат. којзнае дали ќе ги разберам дајте некој добар нешто со акција, со добра приказна. нешто како expendables тие филмови многу ми се допаѓаат. стварно се добри.

не бе овие двата некако сложени ми изгледаат. којзнае дали ќе ги разберам дајте некој добар нешто со акција, со добра приказна. нешто како expendables тие филмови многу ми се допаѓаат. стварно се добри.
Не знаеме глупи филмови, само сложени. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom