Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не е нешто околу Крисмас сместен? Да знам да си го чувам за Нова година.so kutete site za Man Up bre?
sreka ve sledam na letterboxd
puno pozitiva I light humor
Еј, јас имам правено вакви. Последното сепак мислам дека го немам направено.Да ве поздравам со iwdrm ако?
Ако.
Еј, јас имам правено вакви. Последното сепак мислам дека го немам направено.
![]()
Project Alamanac
![]()
The Face of Another
![]()
Cashback
![]()
Game of Thrones
![]()
Drive
Ова секако ќе оди на репертоар. Не се сеќам да по гледање на некој друг филм сум се осеќал така убаво како по гледање на овој.Си подранил со листичето малку, ама добро е
Што се тиче мене, јас за тој период немам листиче, го имам само ова![]()
Кај го гледаше?Медена ноќ
Вака треба да се насочат македонските филмови. А не балчаци и турското.
На факултет. Упишав постдипломски и Иво Трајков ми е професор, па денес ни го пушташе филмотКај го гледаше?
Сериозно ме интересира зошто толку малку беше на репертоар филмот? Ептен сакам да го гледам... нешто во Кинотека да се дава или било кај негде, срамота е ова македонски филм само две недели беше на репертоар во Милениум, на никое друго кино.На факултет. Упишав постдипломски и Иво Трајков ми е професор, па денес ни го пушташе филмот![]()
Укради му една копија некако.На факултет. Упишав постдипломски и Иво Трајков ми е професор, па денес ни го пушташе филмот![]()
затоа што немаше добра реклама, за да привлече народ. Јас кога бев првите денови, едвај 10 човека се собраа во кино. А филмот е бонбона, на 3, 4 место ми е од нашиве филмови.Сериозно ме интересира зошто толку малку беше на репертоар филмот? Ептен сакам да го гледам... нешто во Кинотека да се дава или било кај негде, срамота е ова македонски филм само две недели беше на репертоар во Милениум, на никое друго кино.