Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Јас уствари на сецкања го глеав, вчера вечер малце, денес сабајле малце, поручек малце и сеа вечерва го завршив :D
Одвреме навреме ми здосадуваше, замор... ама тоа често ми се случува во последно време со филмовите.
Вкупно вака кога ќе размислам, добар е. Имаше досадни сцени ала одисеја 2001 ама имаше и некои со кои ептен се соживеав затоа што се имам пронајдено во ликовите.
Патем сеа ми текна, шо беше со тој келнерот/батлерот со раката што се криеше/покриваше лице?

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Јас уствари на сецкања го глеав, вчера вечер малце, денес сабајле малце, поручек малце и сеа вечерва го завршив :D
Одвреме навреме ми здосадуваше, замор... ама тоа често ми се случува во последно време со филмовите.
Вкупно вака кога ќе размислам, добар е. Имаше досадни сцени ала одисеја 2001 ама имаше и некои со кои ептен се соживеав затоа што се имам пронајдено во ликовите.
Патем сеа ми текна, шо беше со тој келнерот/батлерот со раката што се криеше/покриваше лице?
Јас ова не би можела да ти одговорам, зашто одамна ми е гледан и не памтам многу освен дека беше многу бавен, мноооогу, мнооооооогу бавен. А и јас така на сецки го гледав зашто ме заморуваше монотонијата и отсуството на дејство, ама пустото не сакам да оставам филм unfinished и заглавив...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Да ве поздравам со iwdrm ако?
Ако.
Еј, јас имам правено вакви. Последното сепак мислам дека го немам направено.

Project Alamanac

The Face of Another

Cashback

Game of Thrones

Drive

H

HoT IcE

Гостин
Ant-Man zabavno filmche, moram da bidam iskren deka ocekuvav mnogu povekje, ne znam zosto bev tolku hajpnat ali kako i da e, ne sum razocaran. Imase interesni momenti ali onoj Meksikanecot me iskina so raskazuvanjeto, imam drugar sto isto raskazuva, i koga ke ti kazuva nesto sto mu se desilo e kako da go slusas Lynch kaj ti kazuva nova ideja za film :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Еј, јас имам правено вакви. Последното сепак мислам дека го немам направено.

Project Alamanac

The Face of Another

Cashback

Game of Thrones

Drive
Arno ai prestanal, inace samo za trudot ce trebase da Te falimme, ne I za krajniot rez.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012