Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли тука некој јунак што гледал филмчиња режирани од Роберт Алтман па да предложи нешто за чоек ко мене, немам многу време слободно у денот па не сакам да губам време на лош филм
*Btw гледни ми се Short Cuts, Gosford Park и The Player и сите прилично добро ми легнаа

Има ли тука некој јунак што гледал филмчиња режирани од Роберт Алтман па да предложи нешто за чоек ко мене, немам многу време слободно у денот па не сакам да губам време на лош филм
*Btw гледни ми се Short Cuts, Gosford Park и The Player и сите прилично добро ми легнаа
Добри:
Nashville(како Player i Shortcuts само се е поврзано околу кантри музика, со сатира и суптилна комедија(сум се газел на текстовите од песните))
The Long Goodbye(многу кул нео-ноар)
3 Women(драма психолошка, јака глума)

Може и MASH(одамна глеан) и California Split како солидни...

А иам и уште неизглеани шо се на вочлиста..

Man from UNCLE kakva voznja :noze: Zabavno filmche so prejak soundtrack. And we all know for the movie fanatics we are that a movie with killer soundtrack is rated 10/10 for all you haters out there :D
Rusinov beshe prejak :pos:
Gaby beshe simpaticna, Hugh Grant kako Waverly ocekuvano si gazi ^^
Henry Cavill ne go dirajte, spremen e za Bond :cool:
Se na se zabavno filmche vo koe 2 saata mi pominaa za 15 minuti :)

Bonus za sim4e da ne mi e napnat na forumov:
Ubo ke te vozi.

:)

Последно уредено од модератор:
Hidden (2015 film) нешто поинтересно што имам гледано во последниве неколку недели. Филмов би имал 9ка од мене, ама тоа чупиштето цел филм ми идеше да и ја влешпам една преку екран ако би можел. Незнам зошто филмов се води како драма трилер кога е и хорор.

Добри:
Nashville(како Player i Shortcuts само се е поврзано околу кантри музика, со сатира и суптилна комедија(сум се газел на текстовите од песните))
The Long Goodbye(многу кул нео-ноар)
3 Women(драма психолошка, јака глума)

Може и MASH(одамна глеан) и California Split како солидни...

А иам и уште неизглеани шо се на вочлиста..
Данкешен друже, одма ги ставам да се спуштаат :aplauz:

И мене некако Бонд ми беше мех. Океј беше, ама имало далеку подобри. Убаво почна со сцените у Мексико, адреналинче, од време на време некоја смешка ќе падне и арно се држеше до Рим негде за потоа да стане монотон. Брблање, брблање, пола минута бам-бам, брблање, брблање. Немаа прав негативец, десна рака лев џеб на негативецот прерано го отепаа, плус Батиста од WWE не е за Бонд филм, впрочем ниеден кечер не е.
Фалеше повеќе акција, али пошто технички беше одличен, слика, бои, почетокот со октоподот, музичето, Бонд си беше на место, режисерски добро снимено, од мене 7ца.
И кој курац им требала Леа Сејду, Белучи со 50 години ми беше посексипилна од французинкава. :D

И мене некако Бонд ми беше мех. Океј беше, ама имало далеку подобри. Убаво почна со сцените у Мексико, адреналинче, од време на време некоја смешка ќе падне и арно се држеше до Рим негде за потоа да стане монотон. Брблање, брблање, пола минута бам-бам, брблање, брблање. Немаа прав негативец, десна рака лев џеб на негативецот прерано го отепаа, плус Батиста од WWE не е за Бонд филм, впрочем ниеден кечер не е.
Фалеше повеќе акција, али пошто технички беше одличен, слика, бои, почетокот со октоподот, музичето, Бонд си беше на место, режисерски добро снимено, од мене 7ца.
И кој курац им требала Леа Сејду, Белучи со 50 години ми беше посексипилна од французинкава. :D

Батиста мене ми делуваше како посурова варијанта на Jaws. Ама ми беше океј, што знам...

За Белучи, се почувстував исто како Малена да ја гледам. :D Дури и во 5-те минути што ја имаше на кадар, милион пати подобра од Леа, се согласувам. :)

pa ne morase da go raskazis dva dena po premierata. Imajte barem malce oset.
кај виде нешто раскажано? :tapp: И како тоа можам со ништо конкретно кажано да прераскажам филм од 2 и пол саати. :eek:Од приказната не допрев ништо, а ова со октоподот на почеток ако е спојлер го имаше и по Петар за појадок и пауза на ден по премиерата у синеплекс, и по спотот на песната на Спектра мислам дека го има, не е ништо ново.[DOUBLEPOST=1446894243][/DOUBLEPOST]
Батиста мене ми делуваше како посурова варијанта на Jaws. Ама ми беше океј, што знам...

За Белучи, се почувстував исто како Малена да ја гледам. :D Дури и во 5-те минути што ја имаше на кадар, милион пати подобра од Леа, се согласувам. :)
хаха изгледа на сите ни е врежана во сеќавањето како Малена. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom