Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
Explain more.Не беее Анон нееее
why u doin this to me![]()
Те потсетив на филмот или те разочарав со вкусот?
Explain more.Не беее Анон нееее
why u doin this to me![]()
Јас уствари на сецкања го глеав, вчера вечер малце, денес сабајле малце, поручек малце и сеа вечерва го завршив
Јас ова не би можела да ти одговорам, зашто одамна ми е гледан и не памтам многу освен дека беше многу бавен, мноооогу, мнооооооогу бавен. А и јас така на сецки го гледав зашто ме заморуваше монотонијата и отсуството на дејство, ама пустото не сакам да оставам филм unfinished и заглавив...Јас уствари на сецкања го глеав, вчера вечер малце, денес сабајле малце, поручек малце и сеа вечерва го завршив
Одвреме навреме ми здосадуваше, замор... ама тоа често ми се случува во последно време со филмовите.
Вкупно вака кога ќе размислам, добар е. Имаше досадни сцени ала одисеја 2001 ама имаше и некои со кои ептен се соживеав затоа што се имам пронајдено во ликовите.
Патем сеа ми текна, шо беше со тој келнерот/батлерот со раката што се криеше/покриваше лице?
да не е нешто околу Крисмас сместен? Да знам да си го чувам за Нова година.so kutete site za Man Up bre?
sreka ve sledam na letterboxd
puno pozitiva I light humor
ne ne slobodno pustajда не е нешто околу Крисмас сместен? Да знам да си го чувам за Нова година.![]()
Arno ai prestanal, inace samo za trudot ce trebase da Te falimme, ne I za krajniot rez.Еј, јас имам правено вакви. Последното сепак мислам дека го немам направено.
![]()
Project Alamanac
![]()
The Face of Another
![]()
Cashback
![]()
Game of Thrones
![]()
Drive