Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аман бе друже Блејд Ранер ако е монотон и досаден не знам што бараш ти у филмови тогашПраво да ти кажам убаво почна и до половина сценариото и ми се свиѓаше, ама после забега во некој тек што не ми се свиѓаше.
Беше монотон и досаден, што за трилер е недозволиво.
Дури Прометеј на Ридли Скот ми беше понапнат.
Музиката на Вангелис ич не ми одговараше со тој апокалиптичен свет. Цело време очекував некој напнат настан да се случи, пошто таква музика имаше.
Костимите беа лоши, сценографијата лоша, особено колите.
Немаше ни развиени ликови, за да барам глума.
Тежок просек што мене едвај ме убеди 5ка да му дадам.
Срце сиВечер ќе се гледа
Кажувај што има друго излезено по торенти што вреди, немам ништо испратено во последниве месец-два.
(исто така може да отвориме тема наменета за - излезе тој и тој филм на торент, постови)
Океј е ако за филмот прашуваш, ама далеку од Prisoners што го споредуваше некој.[DOUBLEPOST=1445692545][/DOUBLEPOST]The.Gift.2015.720p.BluRay.x264-DRONES
Го бива филмов?
мене така ми легна и не знам што е тоа чудно. Не секој од топ250 на ИМДБ ми е арен.аман бе друже Блејд Ранер ако е монотон и досаден не знам што бараш ти у филмови тогаш
башка музиката си беше погодена и совршено одговараше со атмосфетата
The.Gift.2015.720p.BluRay.x264-DRONES
Го бива филмов?
аман бе друже Блејд Ранер ако е монотон и досаден не знам што бараш ти у филмови тогаш
башка музиката си беше погодена и совршено одговараше со атмосфетата
The.Gift.2015.720p.BluRay.x264-DRONES
Го бива филмов?
To ti je pricao majstor koji zna svoj posao i zato ti je sve lepo objasnio.To je prava istina.
Sta ustvari rad Vivax , on ugradi kompresor Matsushita - Panasonic , koji je predvidjen za rad do - 5 c , - 7 c ,a onda postave grejac da bi omogucili da radi do - 15 c.Ali on i sa tim grejacem dosta gubi na kapacitetu grejanja jer nije problem samo u ulju vec postoje i ostali problemi.Moj savet je da poslusas tog majstora i kupis uredjaj koji ti on preporuci.
Ќе потврдат на 30 февруари.Xм??ма да wikipedia не потврдува ништо...
![]()
Зошто повеќето форумџии се добро филмски потковани и можат да приметат клише филм со приказна која е веќе видена толку многу пати, според мене глумата на џејк е једина позитива у цел филмMene pa epten mi se svigase Southpaw, epten mi legna i pomina za mig! Ne znam zosto tolku hejt jade na forumov.
Blah, blah. Ko demek sekoja godina sekoj film sto izlaga e so nova prikazna never heard of. Dobra gluma na Jake, dobro muziche iako ne slusam toj tip na muzika ama se vklopi u filmot, mentorot bese isto dobar. Ednostavno filmot ne e za Oskar ama ne e ni los so ogled kako filmovi sum gledal i imase ubava voznja isto kako i Nightcrawler lani so Jake.Зошто повеќето форумџии се добро филмски потковани и можат да приметат клише филм со приказна која е веќе видена толку многу пати, според мене глумата на џејк е једина позитива у цел филм
Не е секој филм со невидена приказна. И сега? Поентата?Blah, blah. Ko demek sekoja godina sekoj film sto izlaga e so nova prikazna never heard of.
Niso aj drug pat ke pisam u avtomobilizam za Southpaw, izvini.Не е секој филм со невидена приказна. И сега? Поентата?
Southpaw е типична спортска драма со патетична приказна и ги содржи сите клишеа на жанрот.
Ова 'добра вожња' или како и да го викате е неoдредена и крајно бесмислена фраза. Местото и е во автомобилизам.
Препорака за The End of the Tour. Добро вози. ОК.