Толстој
екс Бомбастичен
Ги симнав сите Bond филмови, tutto completo.
Е сега, по кој редослед е најдобро да се гледаат?
Хронолошки, или по актер?
такоџе, јас и веќе ги почнав и тоа по година на издавање. и тоа за прв пат. и уживам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хронолошки, првото појавување на Бонд во кадар заедно со музиката, епик!Ги симнав сите Bond филмови, tutto completo.
Ова е пожар.Ова е најбоље.
Chewie... we're home. :')
Dog SoldiersПрепорачајте некој добар трилер, хорор, воен...
Jacob's Ladder..Препорачајте некој добар трилер, хорор, воен...
После Скопски Филмски Фестивал ќе биде на редовен репертоар во Милениум, за едно недела дена...Медена ноќ
Незнам мене ме бендиса промо клипов некој да не знае за кога е закажан мислам дека по подолго време имаме тематски различен филм плус Никола Ристановски ох да!
такоџе, јас и веќе ги почнав и тоа по година на издавање. и тоа за прв пат. и уживам![]()
Hronoloski. Conneri se najbolji, posle pocnuvaat da opagaat na kvalitet... eve duri izgubiv ja zelba da stignam do Brosnan.
4 meseci gi gledam.![]()
Хаха и ја го глеав пред некој ден, по препорака од taste kid зашто стиснав дека ми се свиѓал Confessions.Го гледав и Eden Lake, постар филм, нешто како хорор ама од оние болните, нема jump scares и надприродни работи. Солиден.