Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Snow White (2012)

Ептен несекојдневен филм. Дијалог речиси и да нема, фина музика и визуелно црно бел мастерпис. Глумата на ниво. И глумицата една од поубавите кои сум ги видел :D
Мешан во стилот како да го правеле Линч и Бела Тар. Има ретардирани моменти.

Aко не ви е гледан, а сакате несекојдневен филм, пробајте му се.

Последно уредено:
Lost River-Разочарување

Компилација од многу режисери претворени во идеја на гослинг
Филмов е збрка на нејасноти сакаме да глумиме големци а тек ни е првенче неможе не ти давам
Порасни имаш тек 30 години .....
режисери-Малик,Линч,дерек кианфрансе
филмови-The Place Beyond the Pines,tree of life,Drive....

За почеток не имитирај како тоа што го направи нигерот у тхе доубле
потоа направи го помалку безмислен ако мислиш да налупаш купишта глупи кадри и елементи тоа не те прави мадафака ....

се сложувам со Крис

5-10

^ фина програма , штета што ми се гледани Tourist и Wild Tales , вредат да се гледат во кино .

Ја ќе одам вЧетврток - 22.00h Over Your Dead Body . Азиски хорор во кино? Мора да се доживее :cool:

Warrior го гледав пред некој ден, многу добар филм.

Jared zimo

LetoPCN.jpg

МОМЕНТЛАНО ДА џаред е исправен пред од НАЈГОЛЕМИТЕ животни предизвици

да го одигра џокерот како ќе го строри тоа останува да видиме

Доколку го одигра успешно тоа ќе значи ставање печат на неговата кариера и бутање на врвот

Во многу прилики бил докажан како успешен актер ме јаде живо ова заедно со бетмен вс супермен

интересна работа е што и suicide squad и batman vs superman се водени од не така успешни режисери па тоа ќе биде дополнителен предизивик .....

и типкајте на тастатурата пошто мрзам коа ја глеаам темава празна

leto-joker-131770.jpg

Jared zimo

МОМЕНТЛАНО ДА џаред е исправен пред од НАЈГОЛЕМИТЕ животни предизвици

да го одигра џокерот како ќе го строри тоа останува да видиме

Доколку го одигра успешно тоа ќе значи ставање печат на неговата кариера и бутање на врвот

Во многу прилики бил докажан како успешен актер ме јаде живо ова заедно со бетмен вс супермен

интересна работа е што и suicide squad и batman vs superman се водени од не така успешни режисери па тоа ќе биде дополнителен предизивик .....

и типкајте на тастатурата пошто мрзам коа ја глеаам темава празна

leto-joker-131770.jpg

На сликава изглеа ко геј Мерлин Менсон. Што е за пофалба пошо Менсон и онака изглеа доста геј ова е next level of gayness. Ако е ова уопште он на сликава :icon_lol:

Capture.JPG
Македонштина. На невидено се оценува очигледно филмов или од трејлер. :tapp:

Toj шо не го глел Интерстелар да не го пушта ни видеото. Тука беше еден од најсилните моменти во филмот, ако не е и најсилен :)

Ги симнав сите Bond филмови, tutto completo.
Е сега, по кој редослед е најдобро да се гледаат?
Хронолошки, или по актер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom