Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Jared zimo

МОМЕНТЛАНО ДА џаред е исправен пред од НАЈГОЛЕМИТЕ животни предизвици

да го одигра џокерот како ќе го строри тоа останува да видиме

Доколку го одигра успешно тоа ќе значи ставање печат на неговата кариера и бутање на врвот

Во многу прилики бил докажан како успешен актер ме јаде живо ова заедно со бетмен вс супермен

интересна работа е што и suicide squad и batman vs superman се водени од не така успешни режисери па тоа ќе биде дополнителен предизивик .....

и типкајте на тастатурата пошто мрзам коа ја глеаам темава празна

leto-joker-131770.jpg

На сликава изглеа ко геј Мерлин Менсон. Што е за пофалба пошо Менсон и онака изглеа доста геј ова е next level of gayness. Ако е ова уопште он на сликава :icon_lol:

Capture.JPG
Македонштина. На невидено се оценува очигледно филмов или од трејлер. :tapp:

Toj шо не го глел Интерстелар да не го пушта ни видеото. Тука беше еден од најсилните моменти во филмот, ако не е и најсилен :)

Ги симнав сите Bond филмови, tutto completo.
Е сега, по кој редослед е најдобро да се гледаат?
Хронолошки, или по актер?

такоџе, јас и веќе ги почнав и тоа по година на издавање. и тоа за прв пат. и уживам :)

Хронолошки, првото појавување на Бонд во кадар заедно со музиката, епик!
А и на пример, во последниот, Скајфол, има ко омаж на првите Бондови.
И не го заборавај и неофицијалниот Бонд со Конери од 83та, мене ми беше меѓу подобрите :)

Hronoloski. Conneri se najbolji, posle pocnuvaat da opagaat na kvalitet... eve duri izgubiv ja zelba da stignam do Brosnan.
4 meseci gi gledam. :D

Препорачајте некој добар трилер, хорор, воен...

Медена ноќ
Незнам мене ме бендиса промо клипов некој да не знае за кога е закажан мислам дека по подолго време имаме тематски различен филм плус Никола Ристановски ох да!

Медена ноќ
Незнам мене ме бендиса промо клипов некој да не знае за кога е закажан мислам дека по подолго време имаме тематски различен филм плус Никола Ристановски ох да!
После Скопски Филмски Фестивал ќе биде на редовен репертоар во Милениум, за едно недела дена...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom