Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене еден од нај underrated филмови The Town http://www.imdb.com/title/tt0840361/?ref_=nv_sr_1 . Онака нигде го немав слушнато ни ми има паднато у очи. Дали е до мене шо не сум го побарал потемелно :D или филмот не се расчул ама прејјак е. Нешто ептен ретко одлично на Бен Афлек .

od kaj ucel fil;mov

Heat (1995)

Дај бе пуштете торент за Leviathan по ПП...

10955536_596283623849664_6724913816211916633_n.jpg

кој филм е ова?:)

Heaven is for real-Геј приказна-Геј ликови а само сум до 30 минута па музиката хаха не ме дупи ко да глеам некоја комедија од 90

znam znam od BB e ama najdobar opsi mi e filmov se pogodi so denesniot den gay as hell heaven bitch

За сите, а посебно за ланските скандинавски колеги, денес почна The Language of Hollywood: Storytelling, Sound, and Color

Џимеј знам дека го положил ова :)
Многу интересен курс со интересен професор :) Не сретнав друг таков додека киснев на Coursera.
А дипломата не си ја имам испечатено, уште ми седи на компјутер :(

Еден од омилените ми фестивали, и кај што ваљда до крајот на годината треба да изгледаме некое филмче од прикажаните! Често знаат многу ремек дела да излезат од Sundance (читај: Before Sunrise, Whiplash, Moon, Winter's Bone, Little Miss Sunshine, Pi, The Usual Suspects, Sex Lies and Videotapes, Reservoir Dogs и ремек делото Memento!)

еве најдоброто од 2015 изданието, мислам дека тука има сериозни кандидат за потенцијални наградувани филмови

SUNDANCE: The Best Films

Go gleav Leon the Not so Professional :D nekoj da mi kaze, so e so pedofilija momentot? Epten naiven sum bil kako pomal.
Still epic tho. Samo... Luc Besson what the hell happened to you man? :(

Sex Lies and Videotapes

Go gledav nekni filmov, ne znam zaso ama ne sum impresioniran nesto mnogu..

@grande-juve @џимеј се наоѓаат филмовите по торенти од курсот?

Go gleav Leon the Not so Professional :D nekoj da mi kaze, so e so pedofilija momentot? Epten naiven sum bil kako pomal.
Still epic tho. Samo... Luc Besson what the hell happened to you man? :(

Go gledav nekni filmov, ne znam zaso ama ne sum impresioniran nesto mnogu..

@grande-juve @џимеј се наоѓаат филмовите по торенти од курсот?
И Петтиот елемент е од човекот што беше вмешан во..... Lucy :(

Торенти се наоѓаат, а мислам дека и ги има на јутјуб. Мене само 3 филма не ми се допаднаа, а останатите беа одлични, од првиот, Street Angel, Robin Hood и најпријатно ме изненади што последен беше Punch Drunk Love. А да, и Scarface многу ми се допадна (оригиналниот).
Професорот е закон. Уште ги чувам видеата во компјутер.

http://vistina.mk/2015/02/03/vo-50-...-e-seksi-stseni-otkolku-vo-100-vreli-filmovi/

Во „50 нијанси на сиво“ ќе има повеќе секси сцени отколку во 100 врели филмови!
03.02.2015 | 09:00

Филмот „50 нијанси на сиво“ кој нетрпеливо го чека цел свет...

кој нетрпеливо го чека цел свет...

smiley-killing-himself.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom