Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Heaven is for real-Геј приказна-Геј ликови а само сум до 30 минута па музиката хаха не ме дупи ко да глеам некоја комедија од 90

znam znam od BB e ama najdobar opsi mi e filmov se pogodi so denesniot den gay as hell heaven bitch

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
За сите, а посебно за ланските скандинавски колеги, денес почна The Language of Hollywood: Storytelling, Sound, and Color

Џимеј знам дека го положил ова :)
Многу интересен курс со интересен професор :) Не сретнав друг таков додека киснев на Coursera.
А дипломата не си ја имам испечатено, уште ми седи на компјутер :(

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Еден од омилените ми фестивали, и кај што ваљда до крајот на годината треба да изгледаме некое филмче од прикажаните! Често знаат многу ремек дела да излезат од Sundance (читај: Before Sunrise, Whiplash, Moon, Winter's Bone, Little Miss Sunshine, Pi, The Usual Suspects, Sex Lies and Videotapes, Reservoir Dogs и ремек делото Memento!)

еве најдоброто од 2015 изданието, мислам дека тука има сериозни кандидат за потенцијални наградувани филмови

SUNDANCE: The Best Films

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.669
Поени од реакции
34.127
Go gleav Leon the Not so Professional :D nekoj da mi kaze, so e so pedofilija momentot? Epten naiven sum bil kako pomal.
Still epic tho. Samo... Luc Besson what the hell happened to you man? :(

Sex Lies and Videotapes
Go gledav nekni filmov, ne znam zaso ama ne sum impresioniran nesto mnogu..

@grande-juve @џимеј се наоѓаат филмовите по торенти од курсот?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Go gleav Leon the Not so Professional :D nekoj da mi kaze, so e so pedofilija momentot? Epten naiven sum bil kako pomal.
Still epic tho. Samo... Luc Besson what the hell happened to you man? :(

Go gledav nekni filmov, ne znam zaso ama ne sum impresioniran nesto mnogu..

@grande-juve @џимеј се наоѓаат филмовите по торенти од курсот?
И Петтиот елемент е од човекот што беше вмешан во..... Lucy :(

Торенти се наоѓаат, а мислам дека и ги има на јутјуб. Мене само 3 филма не ми се допаднаа, а останатите беа одлични, од првиот, Street Angel, Robin Hood и најпријатно ме изненади што последен беше Punch Drunk Love. А да, и Scarface многу ми се допадна (оригиналниот).
Професорот е закон. Уште ги чувам видеата во компјутер.

Kajgana Shop

На врв Bottom