Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Dos Santos, koga nema legnato nesto, dami i gospodo. :D

Jaс напишав солидно, значи интересно за гледање и не жалам за пример потрошеното време.
После солидно што е? Спектакуларно? Што сигурно не беше. Дури ми се допадна како дел од целата приказна, вака stand-alone да беше, ќе беше подпросечен блокбастер.
Од кога пишува на форумов е ваков :D

Ајде пред да идам кидавела во туѓина, да им ја честитам новата на сите форумџии филмомани:)
Ајде нека биде филмски бум нареднава година, да има за што да мрчиме, ама многу повеќе да има за пофалба. И то:)

iStock_000017705784XSmall.jpg

2012-movie.jpg

Среќна Нова Година деца, сите желби да ви се исполнат, посебно онаа наша мјутуал и најголема желба, во 2012 да видиме многу многу квалитетни филмови ! Се најдобро.

Добра снимка од J. Edgar сеуште нема а? ..ако случајно некој начека, нека набаци линк преку ПП :)

Се чекаат неколку филмови годинава за кои иам огромни очекувања, плус вторите сезони на GoT и Wilfred. Би требало да имаме доста солдиен материјал за коментирање. :)

Филмоманчиња среќна нека е новава година и повеќе добри филмови да има отколку ланската

ИОсоно среќна нова година :)

Ова во спојлеров не е за сите(фраза на годината во Филм и ТВ)
Ова е само за редовните во овој подфорум :)
Среќна Нова Година на сите, и многу квалитетни филмови и дискусии.(y)

среќна нова јосоно,
многу здравје, љубов, среќа и бериќет xDD

иначе си го погледнав home alone :) john hughes си е john hughes...

море мрш у...овај, среќна нова на сите! :vozbud:

ете, среќни? :mad:

Ај и јас да ви посакам среќна и бериќетна Нова година. Ми беше мило (сега веќе) лани што се зачленив на форумов и што запознав манијаци за филмови како мене. Поздрав до сите, особено до модераторите, исто и до Глорија чиј пост „како да ги разликуваш Спилберг и Лукас“ никогаш нема да го заборавам. :)

Kazete nekoj dobar film so zombia, da ne bide od serijalot Resident Evil ili nekoja parodija. Isto taka da ne bide nisko budzeten film so 20 dolari. Da ne bide angliski (28 bla bla), i najvazno od sve da ne bide postar od 2000. Isto taka ne mora da se zombia, moze da bide nekoe scenario kako i vo I am Legend.

p.s. filmot na zek snajder go imam gledano ama momentalno ne mi teknuva imeto, znaci ni toa da ne e.

Ke vi dam 1 lajk, i gola slika od mene.

p.p.s. da ne bide japanski, evropski ili bilo kakov-ski osven americhki :D

Kazete nekoj dobar film so zombia, da ne bide od serijalot Resident Evil ili nekoja parodija. Isto taka da ne bide nisko budzeten film so 20 dolari. Da ne bide angliski (28 bla bla), i najvazno od sve da ne bide postar od 2000. Isto taka ne mora da se zombia, moze da bide nekoe scenario kako i vo I am Legend.

p.s. filmot na zek snajder go imam gledano ama momentalno ne mi teknuva imeto, znaci ni toa da ne e.

Doghouse. Now take your clothes off.

:)

p.p.s. da ne bide japanski, evropski ili bilo kakov-ski osven americhki :D

Има зомбија, не е од серијалот Resident Evil, не е пародија, не е нискобуџетен, не е англиски и е од 2007ма. Односно, Rec.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom