Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Tucker and DAle Vs Evil, da ja stavis na ista lista so post-apocaliptichni filmovi i/ili filmovi so zombia, treba da si ili ... ili juven... oops, da toa e. Juventas si. Attack the block go gledav.

Stake Land ke go gledam inaku, za tie koi nema da spijat mirno bez da znaat sto ke gledam...
Повели и другпат. Иначе грешен копи пејст сум направил од листата, Cloverfield требаше.
и да, сите што си имаат колекција на филмови или што си ги симињаат и чуваат, Movie Label ви е најбоље програмче, со многу опции, поврзано со имдб, листата филмови може во пдф да си ја вадите... јака работа.

лееееееееј забораив да ви кажам дека го даваа Машинистот со Бејл на Алфа...
тутуту
а толку се токмев да пишам денес(вчера уствари, после полноќ сме)

Малку е чудно што филмот е со роботи-боксери. А добра оцена има на imdb. Исто, мило ми е што freckles глуми во филмот.
Evangeline-Lilly-Wallpaper-Beach-Sea-300x225.jpg

Малку е чудно што филмот е со роботи-боксери. А добра оцена има на imdb. Исто, мило ми е што freckles глуми во филмот.
Evangeline-Lilly-Wallpaper-Beach-Sea-300x225.jpg
Ова да го кажевте на време немаше да го хејтам филмот на невидено :) Што год оцена да му дадам сега имајте во предвид дека е +2 :)

Ова да го кажевте на време немаше да го хејтам филмот на невидено :) Што год оцена да му дадам сега имајте во предвид дека е +2 :)
Ова мислам дека и е прва улога после Lost. Ја гледав кај Крег Фергусон рече дека многу бирала и конечно го нашла совршениот филм. Ќе и' верувам :)

Јас ја гледам како актерка во драми. Само да не се зафати со Џенифер-Анистон-комедии...

Несакав да го гледам, ама ради неа ќе ме натерате да го гледам филмов :)

Freckles :love: Јас ионака ќе го гледав.
Инаку Contagion многу лош, без кулминација, без чуства за милионите, како лоша статистика.. како prolonged фрагмент од драмата на ваквите вирус-like филмови. Разочаран.

There, Ио среќен? :D

Не сакам да ти давам лажна надеж ама најдов филм кој почнува со

да го изгледам и ќе ти кажам дали го бива :)

Freckles :love: Јас ионака ќе го гледав.
Инаку Contagion многу лош, без кулминација, без чуства за милионите, како лоша статистика.. како prolonged фрагмент од драмата на ваквите вирус-like филмови. Разочаран.

There, Ио среќен? :D

Od Contagion vo najmala raka e podobar 10 pati.

Nego ne go gledaj na RIP, cekaj nekoja 2GB+ verzija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom