Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
џимеј:cuc:

Туку ако не е Нова Година убав филм нема да видиме на ТВ. Кум, Терминал, Прекрасен Ум и ред други во сабота и недела.
А да и Твајлајт ќе го даваат јееееее:love:

џимеј:cuc:

Туку ако не е Нова Година убав филм нема да видиме на ТВ. Кум, Терминал, Прекрасен Ум и ред други во сабота и недела.
А да и Твајлајт ќе го даваат јееееее:love:

Среќа што не зависиме од ТВ за филмови, иначе темава ќе беше активна само овие денови од годината и ќе ги коментиравме истите филмови, премиери од пред 10+ години. :)

Аман бре. Цела година се мачам го форсирам мокјументари жарнот, а вие ќе ме запамтите по хејтањето. Во секој пост имам линк до мојата тема и пак курац. Не ви текнува ни да предложите некое мокјументари серииче.

Да не заборавам да напоменам. Мокјументари жарнот не е за сите, изобилува со интелигентен хумор кој рајата го презира. Премногу потценети серии затрупано гнијат во матните води на овој жарн. Е ај сеа да видам дали ќе добијам 1000 клика на темата :)

Мокјументари жарнот не е за сите, изобилува со интелигентен хумор кој рајата го презира. Премногу потценети серии затрупано гнијат во матните води на овој жарн. Е ај сеа да видам дали ќе добијам 1000 клика на темата :)

Знаеш дека тешко проаѓаат тие зборови тука. :D

Аман бре. Цела година се мачам го форсирам мокјументари жарнот, а вие ќе ме запамтите по хејтањето. Во секој пост имам линк до мојата тема и пак курац. Не ви текнува ни да предложите некое мокјументари серииче.

Да не заборавам да напоменам. Мокјументари жарнот не е за сите, изобилува со интелигентен хумор кој рајата го презира. Премногу потценети серии затрупано гнијат во матните води на овој жарн. Е ај сеа да видам дали ќе добијам 1000 клика на темата :)
Ако сакаш mockumentary документарка, тогаш ти го препорачувам филмот Dark Side of the Moon.

цитатот е избришан за да имате помалце скролање, постот си е горе :)
2TZ8v.jpg

ldPo8.gif

7pXAz.jpg

Jennifer Aniston во Horrible Bosses :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Иначе ништо посебно филмов...​

Jennifer Aniston во Horrible Bosses :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Иначе ништо посебно филмов...​

Ти се дигнал на очекувањата. Овај, дигнале.. oчекувањата.
Хејтер, не збори со Manhattan, лошо влијание ти е.

Туку, собрав во фолдер, еве што ме очекува после празниците.
Иосоно, си имал некогаш 100 гига на располагања за 4-5 денови? :icon_lol:

ay7ipc.jpg

Освен the apes, го гледав прееска, солидно ама без некој онака бум моменти.

^ Planet Apes - просечно.

The Thing - просечно.

Contagion - под просечно, колку досаден филм!

Другите не ми се гледани...

Се согласувам за 3, не сум го гледал 2, а Apes ми беше супер баш ми направи мерак. :)
--- надополнето: 31 декември 2011 во 06:01 ---
Ти се дигнал на очекувањата. Овај, дигнале.. oчекувањата.
Хејтер, не збори со Manhattan, лошо влијание ти е.

Туку, собрав во фолдер, еве што ме очекува после празниците.
Иосоно, си имал некогаш 100 гига на располагања за 4-5 денови? :icon_lol:

ay7ipc.jpg

Искрено те мразам и среќен сум што си го спуштил Contagion, барем дел од тие 100 да бидат потрошени залудно. Се надевам и The Thing дека е за никаде и воедно ми е жал што не ти препорачав глупи филмови. До некаде ми е и мило што не те бендисал Apes. :mad:

Barem koga lazes lazi kako sto treba. Dosega vo nikoja recenzija ne si go spomnal zborov "bum momenti", a sea deka si svrsil 2 pati na filmot od bum momenti, endas koga reche NO, i ednas koga mu prozbore nesto vo stilot "this is home"/"i am home". Ustvari sto znaes ti be sto se bum momenti? :pos:

Uste i za filmovi si...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

..."bum momenti"... moment eden.

Barem koga lazes lazi kako sto treba. Dosega vo nikoja recenzija ne si go spomnal zborov "bum momenti", a sea deka si svrsil 2 pati na filmot od bum momenti, endas koga reche NO, i ednas koga mu prozbore nesto vo stilot "this is home"/"i am home". Ustvari sto znaes ti be sto se bum momenti? :pos:

Uste i za filmovi si...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

..."bum momenti"... moment eden.

Dos Santos, koga nema legnato nesto, dami i gospodo. :D

Jaс напишав солидно, значи интересно за гледање и не жалам за пример потрошеното време.
После солидно што е? Спектакуларно? Што сигурно не беше. Дури ми се допадна како дел од целата приказна, вака stand-alone да беше, ќе беше подпросечен блокбастер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom