Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
џимеј
Туку ако не е Нова Година убав филм нема да видиме на ТВ. Кум, Терминал, Прекрасен Ум и ред други во сабота и недела.
А да и Твајлајт ќе го даваат јееееее![]()
Мокјументари жарнот не е за сите, изобилува со интелигентен хумор кој рајата го презира. Премногу потценети серии затрупано гнијат во матните води на овој жарн. Е ај сеа да видам дали ќе добијам 1000 клика на темата![]()
Ако сакаш mockumentary документарка, тогаш ти го препорачувам филмот Dark Side of the Moon.Аман бре. Цела година се мачам го форсирам мокјументари жарнот, а вие ќе ме запамтите по хејтањето. Во секој пост имам линк до мојата тема и пак курац. Не ви текнува ни да предложите некое мокјументари серииче.
Да не заборавам да напоменам. Мокјументари жарнот не е за сите, изобилува со интелигентен хумор кој рајата го презира. Премногу потценети серии затрупано гнијат во матните води на овој жарн. Е ај сеа да видам дали ќе добијам 1000 клика на темата![]()
Само што го догледав и излеа единствено по Џенифер ќе го запомнамJennifer Aniston во Horrible Bosses
Иначе ништо посебно филмов...
Jennifer Aniston во Horrible Bosses
Иначе ништо посебно филмов...
Искрено те мразам и среќен сум што си го спуштил Contagion, барем дел од тие 100 да бидат потрошени залудно. Се надевам и The Thing дека е за никаде и воедно ми е жал што не ти препорачав глупи филмови. До некаде ми е и мило што не те бендисал Apes.Ти се дигнал на очекувањата. Овај, дигнале.. oчекувањата.
Хејтер, не збори со Manhattan, лошо влијание ти е.
Туку, собрав во фолдер, еве што ме очекува после празниците.
Иосоно, си имал некогаш 100 гига на располагања за 4-5 денови?
![]()
Освен the apes, го гледав прееска, солидно ама без некој онака бум моменти.
Освен the apes, го гледав прееска, солидно ама без некој онака бум моменти.
Barem koga lazes lazi kako sto treba. Dosega vo nikoja recenzija ne si go spomnal zborov "bum momenti", a sea deka si svrsil 2 pati na filmot od bum momenti, endas koga reche NO, i ednas koga mu prozbore nesto vo stilot "this is home"/"i am home". Ustvari sto znaes ti be sto se bum momenti?
Uste i za filmovi si...
..."bum momenti"... moment eden.