Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Околу 60/70 степени....над тоа ќе дојде до деформација...

E да, ќе мора да најдете некое решение....

Го гледал некој The Thing (2011) ?
Да може да спореди дали квалитетот е нешто као The Thing (1982)

Ретко кој хорор филм може да се спореди во квалитет со некој филм режиран од Карпентер. Го немам гледано и немам намера да го гледам, само трејлер ѕирнав, ама тврдам дека ремек делото на големиот Карпентер не се повторува. :love:

моментално го гледам sons of anarchy и неверојатно е колку Jax си личи со Kurt Cobain,дури и гласот му е онака груб,мислам дека е совршен за улогата за филмот што се спрема за Кобејн..

jax_of_sons_of_anarchy-14291.htm

imgres

imgres

imgres

imgres

Панкот не е мртов

Филмов ми се допадна нешто поинакво реално. Зборува за распаднат панк бенд кој треба да има свирка во Дебар главниот лик Мирса со девојката и Љак ќе тргнат за да го соберат бендот за свирката. Филмот е супер оценка 7/10
Добро бе од сите можни имиња они Мирса и Љак ли ги нашле? Што е финтава стварно не сфаќам. Направиле македонски филм а ваму имињава...

Режисерот е критикуван поради многуте last minute twist што ги дава на филмовите, но мене ми се допадна тоа во овој филм затоа што ги откри сите мотиви.

Малце шала:
117133_700b.jpg

328063_460s.jpg

174289_460s.jpg

375002_460s_v1.jpg

359421_700b.jpg

389048_460s_v1.jpg

421732_460s.jpg

332249_460s.jpg

Филмов е доживљај вреди да се глеа, an artsy GTA http://www.imdb.com/title/tt0780504/

Се чека dvdrip за Drive, тој Scr-инерот што циркулира по интернет е уствари workprint, така викаат...

Денеска ме изнасмеа за новиов Џејмс Бонд филм што ќе го праат, пишува по веснициве - "на прашање на фановите што може да очекуваат, режисерот им одговори - ќе има многу изненадувања", а вчера у програмана имаше за Real Steel - "публиката е жедна за крв" и "филмот се случува у 2020-та"
:pos:.

Фала Богу Conan The Barbarian на DvdRip - Maxspeed....е сега и превод да искочи уште...

Абе има некој филмови со фудбал?
Порано заглеав на една онлајн страница за гледање филмови , така со фудбал.... ама не ми текнува како се викаја....
Ако може некој да ми дај ....:X3:?

^The. Goal 1 & 2 се најпознати вака меѓу аудиториумов наш, инаку нема некои ептен квалитетни филмови за фудбал, повеќето се за сокер :)

@Srce. Океј се рејџ комиксот, само нареден пат пофино би било да ги ставиш во спојлер, за да не скроламе по триесет вртежи во секунда надолу. Ова е предлог за сите, да остане темата попрегледна :love:

@Џими. Дај нова ѕвезда во темата ,,ѕвезда на тапет'' :)

@Srce. Океј се рејџ комиксот, само нареден пат пофино би било да ги ставиш во спојлер, за да не скроламе по триесет вртежи во секунда надолу. Ова е предлог за сите, да остане темата попрегледна :love:

Не ставам веќе слики од 9гаг. Over and out.

@Џими. Дај нова ѕвезда во темата ,,ѕвезда на тапет'' :)
Рокенрола ги менува таму ѕвездите, ама еве една интересна. Тарантино, има многу за дискутирање, а чудно, малку сме го дискутирале на форумов, па бујрум во темата ко ќе можиш :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom