Manga
Golem alat
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 7.764
- Поени од реакции
- 5.052
Совршена улога за него, и критичарите ќе се согласат. Би рекле, не се приметува дека глуми.Може и да глуми лош глумец во филмот.
Еве еден интересен коментар на јутјуб што најдов гласи : In the end, he wasn't crazy anymore, but he pretended he was. It's all explained in the last quote of the movie "Would it be better to live as a monster or die as a good man?" If he admits he's crazy, he'll be forced to live as Andrew Laeddis, the man who killed his wife. But if he pretends he's crazy, he's going to die as Teddy Daniels because they're gonna kill him if he's still crazy. Teddy Daniels is the good man, Andrew Laeddis is the monster.Ќе ви ја прекинам дебатата за комедии xD
Јас вчера го гледав Shutter Island.
Ако сте праеле муабет за Shutter Island, ќе го молам некој да ми прати линк, да ви го прочитам муабетотУште неможам да сфатам дали Teddy е вистинскиот лик и овие во болницата му праат brainwash, или пак тоа стварно е тој Edward?!
Шо е работава?!
Јас уште сум на став дека Теди е реалниот филм, и дека тоа шо му го зборее типката у пештерата е вистина.
Ама шо е со халуцинациите?! Стаорците, жена му, девојчињата од Дахау?!
Можда стварно е луд О.о
Фала
едит: Тинуле ги ставив овие прашања во спојлер, зашто ако некој го нема гледано филмов, ова што го имаш наведено тотално ќе му го уништи филмот.
Manhunter (1986)Предлог некој за филмчиња со Сериски убијци ?
Ретко кој хорор филм може да се спореди во квалитет со некој филм режиран од Карпентер. Го немам гледано и немам намера да го гледам, само трејлер ѕирнав, ама тврдам дека ремек делото на големиот Карпентер не се повторува.
Добро бе од сите можни имиња они Мирса и Љак ли ги нашле? Што е финтава стварно не сфаќам. Направиле македонски филм а ваму имињава...Панкот не е мртов
Филмов ми се допадна нешто поинакво реално. Зборува за распаднат панк бенд кој треба да има свирка во Дебар главниот лик Мирса со девојката и Љак ќе тргнат за да го соберат бендот за свирката. Филмот е супер оценка 7/10
Малце шала:Режисерот е критикуван поради многуте last minute twist што ги дава на филмовите, но мене ми се допадна тоа во овој филм затоа што ги откри сите мотиви.
Се чека dvdrip за Drive, тој Scr-инерот што циркулира по интернет е уствари workprint, така викаат...Филмов е доживљај вреди да се глеа, an artsy GTA http://www.imdb.com/title/tt0780504/
Не ставам веќе слики од 9гаг. Over and out.@Srce. Океј се рејџ комиксот, само нареден пат пофино би било да ги ставиш во спојлер, за да не скроламе по триесет вртежи во секунда надолу. Ова е предлог за сите, да остане темата попрегледна